• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.08.2024

20:24

FOKUS ĆE UVEK BITI NA SRBIJI! Vučić jasan: Mi nigde ne izazivamo nemire, niti to planiramo

printskrin

Politika

FOKUS ĆE UVEK BITI NA SRBIJI! Vučić jasan: Mi nigde ne izazivamo nemire, niti to planiramo

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Drugom dnevniku na RTS-u.

Predsednik Srbije obraća se građanima Srbije u Dnevniku RTS-a. 

- Postavili smo određene ciljeve. Da bi poslodavci prihvatili, morate da olakšate njima. Morate i da razumete da je želja radnika uvek da budu primanja veća, razumljivo za to postoje - rekao je predsednik o podizanju minimalca. 

- Veoma sam srećan zbog toga jer to pokazuje našu brigu o ljudima - rekao je Vučić. 

- Podešavali smo sve oko smanjenja cena - naveo je predsednik.

Foto: printscreen

 

 

 

O akciji "Najbolja cena"

Vučić je govoreći o akciji "Najbolja cena" otkrio da će 81 proizvod biti na sniženju.

- Mi smo napravili čitavu korpu. Videćete sutra kako to izgleda. 81 proizvod će biti na toj listi. Sve što pomislite, od voća, jabuka koje su bile skupe, idemo na veoma niske cene... Juhor pašteta koja košta 54,9 dinara, najniže je otišla na akcijama na 40 dinara, ići će na 37 dinara. Dakle od čajnih kobasica, šampona, praška za veš, jogurta, voća, povrća, sve što je ljudima potrebno.

- Široka paleta proizvoda. Ta akcija će trajati od 1. septembra do 31. oktobra. Da posebno ljudima u tim teškim mesecima, uvek su najteži septembar, januar, februar, sa najvišim troškovima. Ovim podižemo i stopu odgovornosti kod trgovaca, ali i jasno pokazujemo koliko nam je stalo da oni siromašniji mogu sa lakoćom da prebrode ovaj težak period, ako ne sa lakoćom, svakako da mogu da priušte dostojanstven život.

- Veoma sam zadovoljan kako je to ispalo, zadovoljan sam paletom proizvoda, od sapuna, šampona, praška za već do svih vrsta namirnica, voća, povrća, mesa, mesnih i mlečnih prerađevina - rekao je predsednik o akciji "Najbolja cena" koja je najavljena.

- Ja tražim da se oni bore za bilo koji svoj stav. Vi svi imate obavezu da radite za državu - rekao je Vučić o dijalogu sa stručnjacima o litijumu.

- Danas sam čuo mnogo argumenata, dobrih primera i stvari, tu su bili ljudi sa naših fakulteta, predsednik SANU. Dogovorili smo se da nastavimo da razgovaramo, otvorimo razgovore, široku debatu, a onda da se borimo za istinu kakva god da je - rekao je predsednik.

O poseti Makrona

Vučić je potom govorio o predstojećoj poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona.

- Besana noć je pred nama, još nije sve završeno. To bi bila velika stvar za nas jer bi značilo ogroman napredak, sigurnost u našoj zemlji. Mi nigde ne izazivamo nemire, niti to planiramo. Time bi Srbija bila mnogostruko jača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28