• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2024

16:28

Nigde nikog, a poštansko sanduče puno računa! Evo šta smo zatekli na Zvezdari gde je dokazano da Đilasova stranka krade struju?

Informer

Politika

Nigde nikog, a poštansko sanduče puno računa! Evo šta smo zatekli na Zvezdari gde je dokazano da Đilasova stranka krade struju?

Podeli vest

Reporterka Informera Branka Lazić otišla je na adresu opštinskog odbora SSP-a na Zvezdari, gde je ustanovljeno da pomenuta Đilasova stranka krade struju!

- Čini mi se da su računi u ovom poštanskom sandučetu, ali da nisu dirani, piše da smo ispred opštinskog odbora SSP-a i nije jasno kako sebi dozvoljavaju ovakve dugove kada svi građani imaju obavezu da plaćaju struju. Radi se objektu na Zvezdari na Hektorovićevoj 1B gde se nalaze lokali. Trenutno nema nikoga koga bilo šta možemo da pitamo, ali potvrđujem da je opštinski odbor SSP-a na ovoj adresi - rekla je Lazićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Jeli kačamak i delili heklere! Nova skandalozna prepiska kavčana
Kriminalni klan

Jeli kačamak i delili heklere! Nova skandalozna prepiska kavčana

Ovo je pravo kad ideš u akciju - napisao je šef zločinačkog kavačkog klana Radoje Zvicer krajem januara 2021. godine tadašnjem policajcu Petru Lazoviću nakon što mu je uručio poklone - kućište koje omogućava da standardni pištolj bude montiran u njega, pretvarajući ga u karabinsku platformu sa mogućnošću dodavanja taktičkih dodataka kao što su optički nišani, svetla i prednje ručke.

02.10.2024

21:04

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Gotovo svi u Izraelu traže napad na Iran: 'Ovakvu šansu nismo imali u poslednjih 50 godina'!
Odluka je pala

Gotovo svi u Izraelu traže napad na Iran: 'Ovakvu šansu nismo imali u poslednjih 50 godina'!

Velški novinar Džeremi Bouen, dugogodišnji dopisnik britanske javne televizije Bi-Bi-Si sa Bliskog istoka i urednik Bi-Bi-Sijeve rubrike posvećene toj oblasti, tvrdi da Izraelaci traže odmazdu i iransku krv zbog raketiranja jevrejske države. On citira i bivšeg izraelskog premijera Naftali Beneta koji je tim povodom poručio da Tel Aviv ovakvu šansu nije imao u poslednjih 50 godina!

02.10.2024

23:15

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija