• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2024

09:20

Kurtijev narkoman udario na Informer! Preti nam Kamalom Haris, tvrdi da joj sve šalje! (FOTO)

EPA/printscreen

Politika

Kurtijev narkoman udario na Informer! Preti nam Kamalom Haris, tvrdi da joj sve šalje! (FOTO)

Podeli vest

Boban Bogdanović, poznat pod nadimkom Pacov i jedan od Srba koji politički sarađuje sa Aljbinom Kurtijem, direktno je udario na Informer.

Naime, on je na društvenoj mreži "X" objavio vest Informera u kojoj smo govorili o demokratskoj kandidatkinji na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Kamali Haris i tom prilikom izneo niz uvreda, a potom i izjavio kako joj on "sve šalje".

- Žvalavci, govna i sav ološ iz redakcije Infomera se lagano "prestrojava" misleći da će se sve njihove bljuvotine o gospodinu Džo Bajdenu i budućoj predsednici Sjedinjenih Američkih Država gospođi Kamali Haris jednostavno zaboraviti. E pa neće, svaku objavu sam poslao Kamali Haris - napisao je Kurtijev potrčko. 

Foto: Printskin

 

Boban Bogdanović, inače, poznat je po najsramnijim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Video printscreen Twitter/jutjub periskop

Boban Bogdanović smrče kokain

Kako smo ranije pisali, Bogdanovića su svojevremeno šiptarske tajne službe snimile kako smrče kokain.

-------------------------------------------------

ŠOKANTAN SNIMAK - Kako pojedinci sa KiM sarađuju sa Kurtijem u otimanju srpskih kuća

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Pešić ostaje! Čović otkrio detalje ugovora
Košarka

Pešić ostaje! Čović otkrio detalje ugovora

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović objasnio je da su razgovori sa Svetislavom Pešićem trajali neko vreme jer je iskusni stručnjak imao i drugi obaveze, ali je na kraju produžio ugovor.

20.10.2024

12:33

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija