• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.10.2024

15:25

Gnušanje je jedini odgovor! Marko Đurić rasturio Đilasa: Istankuti član podaničkog sistema koji je uticaj koristio za enormno bogaćenje!

Masha Bandjur

Politika

Gnušanje je jedini odgovor! Marko Đurić rasturio Đilasa: Istankuti član podaničkog sistema koji je uticaj koristio za enormno bogaćenje!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić reagovao je na napade Dragana Đilasa na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tajkun Dragan Đilas je još jednom, pošto je nemoćan i besan jer ga narod ne želi, napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Đilas je na najpodliji i najprimitivniji način udario na porodicu predsednika Srbije, a na ovakav besraman napad reagovao je potpredsednik GO naprednjaka Marko Đurić.

"Da su kritike Dragana Đilasa na račun naše politike izgradnje prijateljstava širom sveta imalo iskrene, nazvao bih ga izolacionistom, ali bih uvažio njegovo drugačije političko mišljenje. 

One, međutim, nisu iskrene, jer Đilas nema politiku niti ideologiju, a njegove pridike su najbanalniji vid prostačkog kafanskog kritizerstva, i ne zaslužuju ozbiljan odgovor.

Ukazao bih samo još jednom na apsurd da Srbiju kolonijom naziva neko ko je bio u samom vrhu odlučivanja u vreme kada su stranci pravili čak i dnevni red sednica Vlade Srbije, i kada nijedan zakon nije mogao da se donese a da ga ne overi neki strani komesar. 

Đilas je bio istaknuti član tog podaničkog sistema, ali tada mu to nije smetalo jer je politički uticaj koristio za enormno bogaćenje, zloupotrebljavajući na najdirektniji način svoju javnu funkciju.

I kada neko ko je bio i ostao personifikacija jednog tajkunsko-kleptokratskog sistema danas pridikuje zbog toga što je Srbija povratila svoje samopoštovanje i samostalnost u odlučivanju, ali i iskrene prijatelje u svetu, onda to ne zaslužuje nikakav drugačiji odgovor osim gnušanja.", piše u saopštenju Marka Đurića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27