• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2024

16:28

Kapa dole Aleksandru Vučiću! Brnabić naglašava: Kakva im je politika, da nema gazde Šolaka sa svojom medijskom mašinerijom, bila bi ravna nuli!

Tanja Andric

Politika

Kapa dole Aleksandru Vučiću! Brnabić naglašava: Kakva im je politika, da nema gazde Šolaka sa svojom medijskom mašinerijom, bila bi ravna nuli!

Podeli vest

Predsednica Skupštine Ana Brnabić poručuje da skida kapu dole predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i da je činjenica da nema gazde i tajkuna Dragana Šolaka sa svojom medijskom mašinerijom da bi politika opozicije bila ravna nuli.

- Čini se da je generalni direktor opozicije sasvim nevoljno udelio značajan kompliment spoljnoj politici Aleksandra Vučića  po ugledu na mnoge strane medije koji ovih dana pišu da je, svojom mudrom politikom, predsednik Srbije uspeo ono što danas nikom drugom u svetu ne polazi za rukom - da vodi sopstvenu politiku i sedi na svojoj (srpskoj) stolici, a da Srbiju svi uvažavaju i da ona privlači nikada veće investicije.

Foto: Tanjug

Ana Brnabić

Kaže Đilas - Hil zadovoljan, Makron zadovoljan, Šolc zadovoljan, brat Si zadovoljan, brat šeik (Muhamed bin Zajed al Nahjan) zadovoljan, Putin zadovoljan, Orban zadovoljan, Erdogan zadovoljan, svi zadovoljni. 

U ovakvom svetu, gde niko ni sa kim ne razgovara i svi se gledaju preko nišana? Gde je prijatelj tvog neprijatelja automatski tvoj još ljući neprijatelj? U takvom svetu je to Aleksandar Vučić uspeo - i to ne za sebe, već za Srbiju? Kapa dole Aleksandru Vučiću!

A onda nastavlja generalni direktor opozicije - "svi su zadovoljni osim Srbije i njenih građana"? To bi bilo istina samo pod uslovom da su Srbija samo on i vlasnik opozicije, gospodin Šolak. A nisu. I nikad neće biti. Što se građana tiče, prema istraživanju Demostata, dve trećine građana Srbije je zadovoljno „svojim životom u celini“, nezadovoljan je tek svaki deveti ispitanik (11%), dok su kod ostalih osećaji pomešani. Većinski ne veruju nikom - osim predsedniku Vučiću (udarac u pleksus opoziciji). Poverenje u opoziciju je na 6%. Kakva im je politika, da nema gazde Šolaka sa svojom medijskom mašinerijom, bilo bi ravno nuli (0). Po zaslugama.

Kolege iz opozicije - neozbiljno je pisati tekstove o temama na kojima te demantuju čak i strani mediji, a koji svakako Srbiji nisu preterano naklonjeni. Nemojte svaki put da budete veći katolici od Pape - piše Brnabić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27