• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

10.01.2018

13:28

(FOTO) DESILO SE ONO ČEGA SU SE PRIBOJAVALI! EKSPLOZIJA na iranskom tankeru PUNOM NAFTE, traga se za posadom

Vesti

(FOTO) DESILO SE ONO ČEGA SU SE PRIBOJAVALI! EKSPLOZIJA na iranskom tankeru PUNOM NAFTE, traga se za posadom

Podeli vest

Dogodilo se ono od čega se i strahovalo. Na iranskom naftnom tankeru koji se ranije sudario sa jednim kineskim plovilom, došlo je do eksplozije, saopštilo je kinesko ministarstvo saobraćaja

Tanker je prevozio 136.000 tona lake nafte kada se zapalio u subotu prilikom sudara sa kineskim teretnim brodom.

Spasilački brodovi koji su u potrazi za preživelima su morali da se povuku na bezbednu razdaljinu.

Podsetimo, naftni tanker "Sanči", registrovan u Panami, išao je iz Irana za Južnu Koreju kada je u Istočnom kineskom moru, na 257 kilometara od Šangaja, došo do sudara. Kina, Južna Koreja i SAD poslali su brodove i avione u potragu za posadom "Sančija", koja je kompletna nestala.


Kinesko Ministarstvo saobraćaja saopštilo je i da je spaseno svih 21 članova posade "Kristala", koji je prevozio žito iz SAD u Kinu. Svi članovi posade ovog broda su kineski državljani.

(FOTO/VIDEO) HOROR SCENE KLIZIŠTA U KALIFORNIJI! Poginulo 13 ljudi, decu vade iz SRUŠENIH KUĆA, voda NOSI SVE PRED SOBOM

Od 32 člana posade, 30 Iranaca i dvoje Bangladešanaca, pronađeno je samo jedno telo, saopštilo je kinesko ministarstvo saobraćaja. Iranska kompanija čiji tanker se zapalio saopštila je da postoji još nade da se nađu preživeli među 31 članom posade koji se i dalje vodi kao nestao, prenela je agencija AP.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17