• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.07.2022

09:17

VESELA, VRELA UDOVICA! FUKARA! Milenu Ivanović izvređali zbog fotografije, ona im odgovorila!

Instagram/printscreen

Estrada

VESELA, VRELA UDOVICA! FUKARA! Milenu Ivanović izvređali zbog fotografije, ona im odgovorila!

Podeli vest

Milena Popović Ivanović, supruga preminulog političara i ekonomiste sa Kosova i Metohije, Olivera Ivanovića, našla se na meti uvreda i kritika nakon što je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, a pre toga priznala vezu sa Igorom Jurićem

Milena je sada objavila poruke koje su joj slale druge žene, a u kojima su je vređale jer je, kako je navela, objavila fotografiju u kupaćem kostimu:

 

 

- "Ova žena nikog ne voli sem sebe. Hladna kao zmija.", "Fukara."," Ko se sa njom uhvati neka se nada poznatom scenariju. Starleta.", "Proverila bih ja nju da nije ona možda ubica muža.
Ološ.","Kada se otarasiš muža pa počneš da živiš. Kurva.", "Nije ni lepa, sva je izoperisana.", "Profitirala na pogibiji muža."- objavila je Milena koja se, potom, obratila svim ovim ženama:

 

 

- Sve ove komentare napisale su žene. Nijednu od tih žena nisam uvredila, izneverila, razočarala, otela joj nešto, povredila… nijednu od njih ne poznajem, niti one poznaju mene. Zamerile su mi fotografiju u kupaćem kostimu. Zamerile su mi što posle smrti supruga ponovo volim, što sam odlučila da nastavim život, da se smejem i budem srećna. Zamerile su mi što živim po svojim pravilima koja ne zadovoljavaju njihova, ali i očekivanja dela javnosti. Iskrena da budem, odavno mi ne smetaju ružni komentari i mišljenja ljudi koje ne poznajem. Znam dobro ko sam i kako živim. To mi je sasvim dovoljno- počela je Ivanovićka, a zatim otkrila šta je brine:
- Ono što mene zapravo boli u čitavoj ovoj priči jeste stanje svesti žena u mojoj zemlji. Kako smo jedna drugoj postale najveći neprijatelji ? Gde je nestala ženska solidarnost, podrška ? Za kakva se prava borimo i da li se uopšte borimo ? Hoćemo li se ikada izboriti za ravnopravnost o kojoj toliko govorimo, a od koje smo sve dalje i to isključivo zahvaljujući našem ponašanju. Nisu nama krivi muškarci, sistem, institucije…Same smo krive za sve što nam se dešava. Isključivo i samo mi same.
Svaka od nas koja smogne snage da živi po svojim pravilima je automatski označena kao “loša” i to najviše od žena. Pa, zašto ? Nije li naša snaga u našoj slobodi da biramo…posao, partnera, prijatelje, grad…način života uopšte ? Ovaj život je jedini i jedino sigurno što imamo. Postanite svesne toga. Menjajte se. Oduprite se. Sebi i drugima. Izborite se za sebe. Jedino slobodne ste jake, a samo jake možete biti nezavisne. Samo takve možemo da menjamo svet. A, treba ga menjati. I sutra kada dođete u iskušenje da napišete neki ružan komentar, da nekoga smišljeno povredite…zastanite, razmislite…I kada prvi put to ne uradite znaćete da ste načinili prvi korak, onaj najvažniji ka sopstvenoj slobodi i sreći
- napisala je Milena na kraju.

Foto: facebook.com

Milena i Oliver

Podsetimo, Milena Ivanović bila je druga supruga Olivera Ivanovića političara sa Kosova i Metohije koji je na svirep način ubijen 16. januara 2018. godine u atentatu u Kosovskoj Mitrovici. Milena i Oliver imaju sina Bogdana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 1 godinu

Ostavite zenu na miru.Ostala bez muza sama sa detetom pa sta jel treba da se zakljuca u kucu i da ne izlazi da nema nikog za druzenje.Moralisite sami sebi a nju ostavite da vodi svoj zivot kako ona hoce a ne kako vi mislite da treba.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17