• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

10.04.2020

14:04

ČEZNE ZA NJIM? Milica Todorović kroz pesmu uputila ove reči Petru Strugaru! (VIDEO)

Estrada

ČEZNE ZA NJIM? Milica Todorović kroz pesmu uputila ove reči Petru Strugaru! (VIDEO)

Podeli vest

Da li će doći do pomirenja?

Popularna pevačica Milica Todorović je odlučila da napravi pauzu u vezi sa Petrom Strugarom jer smatra da su previše brzo ušli u romansu.

Dok pevačica provodi vreme sa porodicom u izolaciji, ona je na svom profilu na Instagramu objavila video-snimak i zapevala stihove veoma emotivne pesme.

Foto: TV Pink printscreen

(FOTO) SLAVICA ĆUKTERAŠ POLUGOLA NA STOLU! Pevačica provokativnim izdanjem napravila HAOS NA INSTAGRAMU, a tek da vidite KOMENTARE...

Po svemu sudeći ova numera ju je dotakla. A ono što se sigurno svi pitaju jeste da li je ove stihove posvetila glumcu Petru Strugaru, sa kojim je nedavno raskinula, a već se šuška da su u fazi pomirenja.

- Imala sam san i u njemu sam imala sve što sam želela, ali onda sam se probudila. Kada sam se probudila videla sam da si tu i rekao si mi: "Dok sam ja ovde, niko te neće povrediti... - glasili su stihovi pesme koju je pevačica otpevala.

Foto: prinstscreen Instagram/milicatodorovicofficial

(FOTO) BILA JE ZVEZDA U USPONU, A ONDA JE DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU I SVE SE PROMENILO! Odrekla se PEVANJA, nabacila 20 KG, a evo kojim se POSLOM SADA BAVI

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17