• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ RTS

27.12.2023

21:10

Počinje izborna tišina u ponoć! Ponavljaju se izbori na 34 mesta

Informer

Vesti

Počinje izborna tišina u ponoć! Ponavljaju se izbori na 34 mesta

Podeli vest

U ponoć počinje izborna tišina pred ponavljanje izbora u subotu, 30. decembra, na 34 biračka mesta u Srbiji.

Istog dana, glasaće se i na tri biračka mesta za Skupštinu grada Beograda, pošto je na dva mesta glasanje poništeno, a na jednom nije bilo moguće utvrditi rezultat.

GIK je usvojio rešenja o imenovanju biračkog odbora u stalnom i proširenom sastavu za sprovođenje ponovnog glasanja na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanim za 30. decembar za biračko mesto broj 73 u Gradskoj opštini Voždovac i biračka mesta broj 15 i 122 u Gradskoj opštini Novi Beograd.

Ponovno glasanje će se održati u subotu, 30. decembra od 7 do 20 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija