• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.04.2022

16:53

ZAŠTO PSI VOLE DA SPAVAJU NA KREVETU? Ovo su razlozi!

Pixabay

Zanimljivosti

ZAŠTO PSI VOLE DA SPAVAJU NA KREVETU? Ovo su razlozi!

Podeli vest

Misterija koja muči svakog vlasnika pasa je zašto ljubimac voli da spava u vašem krevetu

Postoji nekoliko razloga zašto psi ne mogu da odole velikom krevetu. Možda ćemo, ako ih razumemo, imati veće šanse da ih izvučemo iz toga.

1. Usamljeni su

Evo jednostavnog odgovora na pitanja: „Zašto moj pas spava u krevetu sa mnom?“ i „Zašto moj pas spava na meni?“ Psi su kao bivši momci: ne vole da spavaju sami i, ako ih jednom pustite u krevet, žele da uđu tamo svake noći. Obojica cvile kada im kažete da spavaju u svom krevetu.

2. Psi se ponekad prehlade

Lep jorgan čini da veliki krevet deluje mnogo udobnije od kreveta za pse koji nudi ništa više od toplote sopstvenog tela. Zašto drhtati od sopstvene usamljenosti kada možete zagrejati svoj hladni nos na toplim ljudskim stopalima?

Foto: Pexels

Pas


3. Veliki krevet dobro miriše

Postoji razlog zašto postoje mirisne sveće koje mirišu na sveže oprane čaršave - to je neverovatan miris. Taj miris je razlog zašto mnogi ljudi kupuju svom psu krevet, ali to je i razlog zašto su naši psi privučeni našim.

4. Psi vole da se protežu

Mnogi kreveti za pse su dizajnirani sa kružnim ivicama, ali ako vaš pas izbegava spavanje u istom, kružni krevet jednostavno neće uspeti. Ljudski dušek nudi obilje pravougaonog prostora za istezanje krupnih rasa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija