• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2022

11:46

ŠOK NA KONCERTU METALIKE! Žena počela da se PORAĐA - HITNA POMOĆ odmah DOJURILA,  a ono što se zatim dogodilo ODUŠEVILO je SVE (FOTO)

Zanimljivosti

ŠOK NA KONCERTU METALIKE! Žena počela da se PORAĐA - HITNA POMOĆ odmah DOJURILA, a ono što se zatim dogodilo ODUŠEVILO je SVE (FOTO)

Podeli vest

Trudna tatu umetnica Džojs Figuira nije želela da propusti koncert svog omiljenog benda Metalika, pogotovo što su muzičari odlagali svoju južnoameričku turneju zbog pandemije korone poslednje dve godine, ali se nije nadala da će se poroditi na ovom događaju

Tatu umetnica je bila trudna 39 nedelja kada je prisustvovala svirci u Kuritibi, Brazil, u subotu (7. maja) gde su Džejms Hetfild, Lars Ulrih, Kirk Hamet i Robert Truhiljo izašli na binu.

Srećom, sedela je u posebnom delu kako bi bila zaštićena u gomili, ali ono što Džojs nije očekivao je da će kontrakcije početi pre nego što su čak i završili prvi blok pesama.

Prema The Vashington Postu, izdržala je što je duže mogla pre nego što je pozvala lekarski tim mesta u pomoć.

 

 

Odmah su pozvali Hitnu pomoć dok su je na nosilima dovezli do svog medicinskog šatora, ali je u ovom trenutku bilo prekasno.

Tokom izvođenja Metalike na bisu njihovog hita „Enter Sandman“, Džojs je rodila zdravog dečaka.
Ubrzo nakon toga stigla je Hitna pomoć i prevezla ih u bolnicu kako bi se osiguralo da su svi srećni i zdravi.

 - Bilo je zamagljeno. Sve se dogodilo tako brzo - rekla je novopečena mama.

U medicinskom šatoru je bio čovek koji se treznio od alkohola, ali kako nisu mogli da ga iznesu napolje, samo su se okrenuli ka Džojs.

 - Nisu mogli da ga iznesu napolje, pa su ga samo okrenuli i pomogli mi pri porođaj- rekla je ona.

Foto: printscreen instagram metallica

Priča se proširila širom sveta, čak je stigla i do same Metalike koja je podelila neverovatan trenutak na svom Instagram Storiju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu! Uživo
EURO 2024

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu!

Vreme je za samu završnicu Evropskog prvenstva! Derbi utakmicom Nemačka - Španija biće otvoreno četvrtfinale najveće fudbalske smotre u 2024. godini, a taj meč na programu je od 18 časova (RTS 1, Arena 1 premijum). Današnji program biće zatvoren još jednim evropskim klasikom, pošto od 21 sat (RTS 1, Arena 1 premijum) igraju Portugal i Francuska.

05.07.2024

15:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija