• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.09.2024

13:10

Bomba! Zelenski hoće pregovore sa Putinom! Otkriveno koja grupa mu ne dopušta da zaključi mir! "Odvratne masovne ubice..."

Reuters

Vesti

Bomba! Zelenski hoće pregovore sa Putinom! Otkriveno koja grupa mu ne dopušta da zaključi mir! "Odvratne masovne ubice..."

Podeli vest

Ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog ne puštaju da započne mirovne pregovore sa Rusijom, jer bi to značilo pobedu Moskve u sukobu, izjavio je biznismen i bivši vlasnik najvećeg fajl-servisa Megaupload Kim Dotkom na društvenoj mreži Iks.

- Ukrajina je već na kolenima, ali još stotinu hiljada Ukrajinaca mora poginuti zbog Demokratske partije. Zelenskom ne dozvoljavaju da uđe u mirovne pregovore jer bi to značilo pobedu Rusije, što bi dovelo do neuspeha Harisove na izborima. Bajden i Haris su odvratne masovne ubice - napisao je Dotkom.

Ranije je nemački kancelar Olaf Šolc u intervjuu za televiziju ZDF izjavio da je došlo vreme za razgovore o tome kako ubrzati završetak oružanog sukoba u Ukrajini.

U junu je predsednik Rusije Vladimir Putin izneo inicijative za mirovno rešavanje sukoba u Ukrajini: Moskva će odmah obustaviti vatru i izraziti spremnost za pregovore nakon povlačenja ukrajinskih trupa sa teritorije novih regiona Rusije. Takođe, dodao je, Kijev treba da se odrekne namera da uđe u NATO, sprovede demilitarizaciju i denacifikaciju, kao i da prihvati neutralni, vanblokovski i nenuklearni status. Predsednik je takođe pomenuo i ukidanje sankcija protiv Rusije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija