• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.06.2024

14:58

Bivši reprezentativac udario na "orlove": Tadiću zatvorite levu stranu, a Mitar nije pretnja!

Starsportphoto

EURO 2024

Bivši reprezentativac udario na "orlove": Tadiću zatvorite levu stranu, a Mitar nije pretnja!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Engleske Deni Rouz (33) u ne baš pohvalnom tonu govorio je o reprezentaciji Srbije! Nekadašnji bek Totenhema smatra da će Englezi uraditi pola posla ako u sutrašnjem meču zaustave Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića i prema njegovim rečima, ni tu ne bi trebalo da bude previše problema.

Rouz je pričao za "Manchester Evening News" i tom prilikom dao je nekoliko saveta izabranicima Gereta Sautgejta. Utisak je da on smatra da će "Gordi Albion" lako izaći na kraj sa "orlovima", pa poručuje da nema potrebe za nekim preteranim uigravanjem defanzivne linije.

Istina, izdvojio je kapitena Tadića i napadača Mitrovića kao najveće pretnje, ali veruje da će defanzivci Ostrvljana imati način da ih zaustave.

Uz svo poštovanje Mitroviću i Tadiću, Engleska treba da shvati da to nisu igrači koji mogu da pobegnu odbrani. Zato nema nikakvog razloga igrati sa trojicom ili petoricom u poslednjoj liniji. Naša dva štopera i defanzivni vezista sasvim su dovoljni za Mitrovića - kaže Rouz.

Foto: EPA

Deni Rouz dok je igrao za Totenhem

 

On ističe da će engleski defanzivci pronaći recept i za Dušana Tadića, za kojeg kaže da je opasan samo ako loptu namešta na levu nogu.

- Savet za Tripijea je da ne dozvoli Tadiću da ide na levu nogu. Pola posla će biti obavljeno ako bude tako. Tadić je odličan levonogi igrač i veoma je jak - dodaje Rouz.

Ovaj fudbaler za engleski nacionalni tim odigrao je 29 utakmica, a tokom karijere nastupao je za Lids, Totenhem, Votford, Piterboro, Bristol, Sanderlend i Njukasl. U principu, dao je još jednu izjavu koja "orlovima" može poslužiti kao dodatna motivacija za predstojeći okršaj.

O izjavama Engleza, ali i celokupnoj atmosferi pred ovaj meč, govorio je i nekadašnji reprezentativac naše zemlje Ivan Dudić, a šta je sve rekao, možete pogledati na ovom linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno
Društvo

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno

Zahvajujući tome što sada znamo kako naš genom izgleda i šta mu je funkcija, postoje mogućnosti da napravimo nešto za svakog čoveka pojedinačno, odnosno da se prave personalizovane vakcine i lekovi da ciljano lečimo bolest raka kod određenog pacijenta, izjavio je danas onkolog prof.dr Vladimir Kovčanin povodom personalizovane vakcine za rak koju razvija ruski naučnik Aleksandar Gincburg, a koja je trenutno u fazi pretkliničkih istraživanja.

18.06.2024

14:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija