• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2024

09:16

(VIDEO) OPOZICIONI POSTIZBORNI PAKAO! Tadić urniše Manojlovića: Ne umeju liste da podnesu, a hteli bi Vučiću na megdan!

Ata images

Vesti

(VIDEO) OPOZICIONI POSTIZBORNI PAKAO! Tadić urniše Manojlovića: Ne umeju liste da podnesu, a hteli bi Vučiću na megdan!

Podeli vest

Bivši predsednik Srbije i lider minorne Socijaldemokratske stranke Boris Tadić žestoko je napao lažnog ekologa Sava Manojlovića i njegovog pajtosa Radomira Lazovića.

Gostujući na tajkunskoj Novoj S, Tadić je ocenio da novi politički lideri, kako Manojlović i Lazović vole da se predstavljaju, nisu u stanju ni ispravno da podnesu izborne liste.

- Ali mi danas u opoziciji nemamo realan balans, nemamo iskustveni balans, nemamo saznajni balans... - podvukao je Tadić i konstatovao da sve to odgovara Vučiću i Dačiću koji imaju veliko političko iskustvo.

- A ovde se nameće tema "hoćemo nove i nove ljude" koji će onda biti u situaciji da nastupaju na izborima a da ne znaju kako da podnesu liste za izbore koje su onda osporavane, pa se onda hvale ti 'novi politički lideri' kako su sa vlašcu ipak dobili neku vrstu privilegije, što je potpuna tragedija i što govori da su ušli u kolaboraciju! Sve opozicione liste koje su učestvovale na izborima su imale taj problem! - konstatovao je Tadić.

 

 

Podsetimo, Savo Manojlović otvoreno je optužio Dragana Đilasa da mu je srušio listu na Vračaru. O tome možete više čitati u posebnoj vesti.

Nakon junskih lokalnih izbora, kako je Informer takođe pisao, Manojlović je ostatku opozicije postavio ultimatum da napuste republičku skupštinu ali i lokalne skupštine u više gradova i opština zbog navodne izborne krađe, ali je flagrantno odbijen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija