• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.06.2024

07:00

Problemi u raju! Kolaps u reprezentaciji Engleske - Kejn organizovao sastanak, Tripije i Voker zaratili

EPAIMAGES

EURO 2024

Problemi u raju! Kolaps u reprezentaciji Engleske - Kejn organizovao sastanak, Tripije i Voker zaratili

Podeli vest

Gordi Albion je na Evropsko prvenstvo stigao kao prvi favorit za titulu, no, u sastavu Gereta Sautgejta, ništa ne funkcioniše kako treba.

Reprezentacija Engleske stigla je na Evropsko prvenstvo sa epitetom prvog favorita, ali stvari nakon dva odigrana kola ne idu u pravom smeru. Gordi Albion je, uz dosta poteškoća, savladao Srbiju na startu turnira, da bi već u drugoj rundi doživeo prvi kiks - remi sa Dancima

Izazvalo je to burne rekacije na Ostrvu budući da je Engleska svoje navijače razočarala i uoči odlaska u Nemačku kada je na "Vembliju" Island savladao četu Gereta Sautgejta sa 1:0. Bio je to dovoljan dokaz da nešto ne funkcioniše u taboru Gordi Albiona, no, selektor nije želeo da menja bilo šta. 

Kvalitet u sastavu Engleske je neosporan i o tome ne treba mnogo govoriti, ali se stiče utisak da Sautgejt nije uspeo da oformi dobar tim. Gordi Albion deluje kao razbijena banda, a oba postignuta gola na Evropskom prvenstvu stigla su nakon loših defanzivnih reakcija rivala. Ruku na srce, kumovalo je to i dosta sreće, posebno protiv Srbije.

Sve to, nateralo je kapitena Harija Kejna da nakon remija organizuje sastanak sa igračima, ali bez prisustva trenera. Napadač Bajern Minhena želeo je da motiviše svoje saigrače pred nastavak Evropskog prvenstva i duel sa Slovenijom budući da bi potencijalno loš nastup predstavljao dodatni problem pred nokaut fazu takmičenja. 

Foto: EPAIMAGES

 

Kako prenosi britanski "San", Hari Kejn je okupio igrače na sastanku sa ciljem da zbliži tim. Detalje tog sastanka ispričao je izbor engleskog portala koji se nalazi sa nacionalnim timom u Nemačkoj. 

- Hari Kejn je prirodni vođa, želeo je da pomogne ekipi posle Danske. Ta utakmica je mnoge navijače ostavila ravnodušne. Kapiten je to uradio kako bi podsetio ekipu koliko su dobri, pozvao ih je da se zbliže, da se povežu, da kažu šta imaju. Oni su igrači svetske klase, ne treba ih podsećati na to, Kejnov govor je bio veoma uzbudljiv - rekao je izvor za "San". 

Ipak, sastanak koji je Kejn organizovao po svemu sudeći nije doneo željene rezultate. Kako prenosi "San" tokom današnjeg treninga došlo je do verbalnog sukoba između Kirana Tripijea i Kajla Vokera. Javnosti nije dostupno mnogo detalja, ali je očigledno da postoji određen problem u odnosu dvojice bekova. "San" dodaje da je ulogu mirotvorca imao Fil Foden koji je razgovarao sa Tripijeom kako bi as Njukasla spustio loptu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija