• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

02.07.2024

11:34

Oglasio se srpski as! Slovenci nisu talentovani, a naredno EP i Mundijal su nam poslednja prilika!

Starsportphoto

EURO 2024

Oglasio se srpski as! Slovenci nisu talentovani, a naredno EP i Mundijal su nam poslednja prilika!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije, Nemanja Maksimović (29) nije dobio ni minut na Evropskom prvenstvu, ali nije rekao nijednu lošu reč nakon debakla "orlova" u Nemačkoj.

Doskorašnji igrač Hetafea nedavno je pojačao Panatinaikos, nije dobio priliku od selektora Dragana Stojkovića da zaigra na kontinentalnoj smotri, ali je detaljno analizirao neuspeh selekcije Srbije na Evropskom prvenstvu.

Istakao je iskusni vezista da će naredno prvenstvo biti poslednja šansa da aktuelna generacija uradi nešto veliko.

- Svima nam je teško palo što ponovo nismo prošli grupnu fazu. Opet nam je nešto falilo. Nadam se da ćemo da naučimo iz grešaka. Verujem da ćemo se plasirati na naredno svetsko i evropsko prvenstvo, što će biti poslednje prilike za ovu generaciju da napravimo iskorak - rekao je Maksimović za "Sportski žurnal".

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Srbija nije uspela da iznenadi Englesku iako je u tom meču pokazala najviše.

Nismo tad mogli da pretpostavimo da će Engleska biti najveće razočaranje turnira. Rano smo primili gol, dobro smo odigrali drugo poluvreme, ali nismo pronašli put do mreže. Nije nas poraz poremetio, znali smo i pre početka takmičenja da ćemo protiv Slovenije i Danske tražiti šansu za prolaz - istakao je Srbin.

 

Foto: Starsportphoto

 

Oduševljen je Maksimović zalaganjem Slovenaca, ali ne i njihovim talentom.

- Slovenci su nas iznenadili u prvom poluvremenu. Nisu toliko talentovani, međutim, svaka im čast za trčanje i zalaganje. Izgubili smo samopouzdanje posle takve igre i nismo bili na nivou do kraja meča - naglasio je novi igrač grčkog velikana.

 

 

Foto: Starsportphoto

 

Obrukala se Srbija protiv Danske, a Nemanja kaže da su se svi nadali da će ih Jovićev gol na prethodnom meču prodrmati.

- Trebalo je da nas izjednačujući gol Luke Jovića u nadoknadi vremena sa Slovenijom podigne i da sa više energije uđemo u duel sa Dancima. Nažalost, nije bilo tako. Skandinavci su se pokazali kao odlično organizovana ekipa, bili smo bezopasni u napadu. Danska je igrala dobro i protiv Nemačke, imala je nesreću da joj gol bude poništen i da u sledećoj akciji takođe posle odluke iz VAR sobe domaća selekcija dobije jedanaesterac. Utakmica je mogla da ode u drugom smeru- zaključio je Maksimović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija