• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

23:35

JOVANOVIĆ BOLJI U SRPSKOM DERBIJU! Bordo slavio protiv Marseja, Radonjić tragičar!

Fudbal

JOVANOVIĆ BOLJI U SRPSKOM DERBIJU! Bordo slavio protiv Marseja, Radonjić tragičar!

Podeli vest

Sudar između dvojice nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde Vukašina Jovanovića i Nemanje Radonjića pripao je ovom prvom čiji je Bordo slavio protiv Olimpika iz Marseja 2:0 u 31. kolu prvenstva Francuske

Bila je to prva pobeda za Žirondince posle skoro dva meseca, koja im nije toliko donela, koliko je naškodila gostima iz Marseja budući da će ih verovatno koštati plasmana u Evropu.

Domaći su stigli do vođstva golom Fransoe Kamana u 27. minutu kome je kumovalo Radonjićevo igranje rukom, ali reprezentativno krilo Srbije je propustilo da početkom drugog poluvremena izjednači rezultat posle promašaja iz izgledne prilike.

Sve dileme Bordo je otklonio u 71, minutu kada je Nikola de Previl postavio konačan rezultat.

I Jovanović i Radonjić su odigrali po 90 minuta za svoj tim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija