• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2019

10:59

(VIDEO) HULIGANI HTELI DA ZAPALE KUĆU ILIEVU! Najverovatnije se radi o navijačima Zvezde, u trenutku napada nisu imali navijačka obeležja!

Fudbal

(VIDEO) HULIGANI HTELI DA ZAPALE KUĆU ILIEVU! Najverovatnije se radi o navijačima Zvezde, u trenutku napada nisu imali navijačka obeležja!

Podeli vest

Petorica huligana u noći između utorka i srede pokušali su da zapale kuću bivšeg sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva (39)

Oni su pred kućom u Skojevskom naselju u Beogradu divljali i vređali Ilieva, a tom prilikom slomili su nekoliko saksija, crepove na betonskoj ogradi i umalo izazvali požar, pošto su na vrata od garaže bacili zapaljenu gajbu.

Takođe, na betonskoj ogradi ostavili su poruku na kojoj piše "Ivice, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe". Na drugom zidu ostavljena je poruka DS, što je najverovatnije skraćenica od "Delije sever". Napadači su svega deset minuta posle incidenta privedeni.

Veruje nadležnima

Uhvatili ih na spavanju

Bio sam u kući kad se to desilo. Žena, deca i ja smo spavali kada je počelo
Ivica Iliev

 

Ivica Iliev je u tom trenutku u kući bio sa suprugom i troje dece. Nekadašnji fudbaler crno-belih veruje da napad nije povezan s njegovom klupskom pripadnošću, već da je to izolovan incident.

- Bio sam u kući kad se to desilo. Žena, deca i ja smo spavali kada je počelo... Ne osećam se ugroženo, već potpuno sigurno. Znam da policija radi svoj posao i da će ga odraditi kako treba. Verujem u nadležne organe. Siguran sam da ovaj slučaj nema pozadinu, da nije povezan ni s jednim drugim slučajem i da je incident koji se u noći između utorka i srede dogodio više trenutan i ishitren. Imam snimke na kojima se sve jasno vidi - poručuje Iliev.

(VIDEO) LOMILI, VREĐALI I PALILI! Ovako su huligani napali kuću Ivice Ilieva!

Napadani i Vazura i Vuletić

 

Pre napada na Ivicu Ilieva, mete napada huligana bili su i generalni direktor Partizana Miloš Vazura i potpredsednik Vladimir Vuletić. Vazuru su huligani napali 2016. godine ispred stadiona Partizana i pritom pretukli članove njegovog obezbeđenja Božu Kumburovića i Nebojšu Petrovića. Meta napada bio je i Vuletić, koga su nepoznati napadači šutnuli u nogu 2017. godine, prilikom proslave duple krune Partizana. Nedavno je i predsednik Partizana Milorad Vučelić dobio preteće pismo na adresu "Večernjih novosti", gde Vučelić obavlja funkciju glavnog urednika.

Kako Informer saznaje, privedena su petorica huligana. Prema rečima našeg izvora upućenog u istragu, najverovatnije se radi o navijačima Crvene zvezde, iako u trenutku napada nisu imali nikakva navijačka obeležja.

- Privedeni su Igor P. (34), Janko P. (25), Ivan K. (24), Marko B. (32) i Veljko P. (28), a nakon konsultacija s nadležnim tužilaštvom, protiv njih su podnete prekršajne prijave za narušavanje reda i mira. Pretpostavlja se da su bili u alkoholisanom stanju i da se radi o navijačima Crvene zvezde, ali su u trenutku napada na kuću bili bez klupskih obeležja - objašnjava izvor našeg lista.

Živi s bratom

Pored Ivice Ilieva i njegove porodice, na istom posedu živi i njegov rođeni brat Boban sa svojom suprugom i decom.

- Ivičin rođeni brat Boban Iliev takođe živi na istom posedu sa ženom i troje maloletne dece. Huligani su stigli ispred kuće oko 1.20 časova. Prvo su pevali ispred kuće i vređali Ilieva, a potom je jedan od njih odlomio crepove s ograde, pa je iste crepove razbio o asfalt. Nakon toga, napadači su razbijali saksije i zapalili gajbu, pa je bacili na vrata od garaže, koja su umalo izgorela od toga - zaključuje naš izvor.

 

(FOTO) HULIGANI NAPALI KUĆU IVICE ILIEVA! Razbijali sve što su stigli, petorica uhapšena!

 

Ivica Iliev je od oktobra 2015. godine do marta ove godine obavljao funkciju sportskog direktora Partizana, ali je odlučio da podnese ostavku zbog loših rezultata kluba.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17