• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2021

12:22

SRBIJI JE OVO NEDOSTAJALO, A DONEO JE PIKSI! Mitrović pričao o sastanku sa selektorom!

Fudbal

SRBIJI JE OVO NEDOSTAJALO, A DONEO JE PIKSI! Mitrović pričao o sastanku sa selektorom!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije je na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo upisala dve pobede i remi, a Stefan Mitrović je prićao o toim ešta je novi selektor Dragan Stojković Piksi doneo "orlovima"

Srbija je pobedila Azerbejdžan 2:1 i Irsku 3:2, dok je odigrala 2:2 sa Portugalom.

- Novi selektor nam je doneo novu energiju koja je, mogu slobodno da kažem, manjkala ranije u reprezentaciji, napravili smo dobar rezultat, osvojili smo sedam od devet mogućih bodova, ali još smo daleko od cilja, mi smo euforični kao narod, ali moramo da znamo da smo još smo na početku kvalifikacija - kazao je za RTS Stefan Mitrović.

Foto: Starsportphoto

 

Selektor Dragan Stojković je Mitroviću namenio ulogu zamenika kapitena.

- Imali smo sastanak gde je selektor tako odlučio, neverovatna čast za mene, svi koji me poznaju znaju sa koliko strasti i želje igram za Srbiju, želeo bih ovom prilikom da se zahvalim selektoru na ovoj časti.

Foto: Starsportphoto

 

Veruje defanzivac Srbije da orlovi kvalifikacije mogu da završe na prvoj poziciji.

- Naravno da može, pokazali smo protiv njih, da možemo da budemo ravnopravni, bili smo i bolji u toj utakmcici, posebno u drugom poluvremenu, moramo čvrsto da verujemo u to i naš kvalitet. Imali smo ga i ranije, ali iz nekog razloga rezultati nisu pratili to, ako nastavimo ovako, možemo do prvog mesta - istakao je zamenik kapitena Srbije i pozvao sve da pomognu malom Gavrilu Đurđeviću, za koga se prikuplja novac od 2.5 miliona evra kako bi mu se spasio život. Mali doprinos tome dao je i Mitrović, čiji su dres i kopačke bili na aukciji i prodati su za 120.000 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17