• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

06.09.2024

17:32

Džejms zaratio sa navijačima zbog sina: Mali, je**š mržnju, nastavi!

epaimages

NBA

Džejms zaratio sa navijačima zbog sina: Mali, je**š mržnju, nastavi!

Podeli vest

Slavni košarkaš pružio podršku svom nasledniku nakon problema na startu NBA karijere.

Nova sezona NBA ligi počinje za tačno šest nedelja, a oči američke javnosti pred start takmičarske godine usmerene su ka Los Anđelesu. Razlog je činjenica da će u sastavu Lejkersa nastupati otac i sin - Lebron i Broni Džejms. Naslednik popularnog "kralja" biran je na nedavnom draftu, ali tokom Letnje lige nije ubedio javnost da ima kvalitet za NBA ligu. 

Zbog toga, Broni Džejms trpi brojne kritike na društvenim mrežama i dok se on sa njima dobro nosi, tata Lebron ne može da ćuti. Naime, proslavljeni američki košarkaš putem svog "Instagrama" poslao je poruku svom sinu i uz sočne psovke odgovorio kritičarima. 

"Ne znam da li ti ljudi razumeju Bronija, ali njega nije briga, mene je! Nastavki tako mali, je**š svu mržnju i buku", poručio je Lebron Džejms na svom Instagramu. 

Foto: Tanjug/AP

 

Svestan je Broni Džejms kakav ga pritisak očekuje naredne sezone zbog činjenice da će igrati uz svog oca, ali i u timu šampionskih ambicija. 

"Moj otac je jedan od košarkaških velikana zbog toga dobijam mnogo kritika, ali sa tim moram da se nosim. Razmišljam o svemu kroz šta sam prošao i nastavljam da dajem sve od sebe. Najbolji savet koji mi je dao je da ostanem na ovom dugom putu", poručuje Broni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30