• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2019

14:09

(FOTO) "PIONIR" U NOVOM RUHU! Vesić: Sve spremno za prvu utakmicu!

Košarka

(FOTO) "PIONIR" U NOVOM RUHU! Vesić: Sve spremno za prvu utakmicu!

Podeli vest

Rekonstrukcija dvorane "Aleksandar Nikolić" je završena. Vreme je da se ponovo čuje škripa patika i zvuk košarkaške lopte, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ističe da je sve spremno za prvu utakmicu

- Rekonstrukcija dvorane Aleksandar Nikolić, popularnog Pionira, je završena i sve je spremno za prvu utakmicu koja se igra večeras. Zamenjena su sva sedišta, postavljene teleskopske tribine, a utakmica će se igrati na novom parketu i koševima. Postavljeni su semafori, renovirani toaleti i uređeni novi sistemi za ventilaciju i klimatizaciju. To će posetioci već večeras da vide i osete. Pored toga, ono što građani neće videti, a urađeno je su nove elektroinstalacije, protivpožarni premazi na svim metalnim površinama i 40 novih protivpožarnih vrata - napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na Fejsbuku.

 

 

Prvi meč u renoviranoj dvorani biće duel koji u okviru prvog kola ABA lige Crvena zvezda igra protiv ekipe Primorske (20.00).

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija