• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.12.2021

17:14

MARINOVIĆ PRED BUDUĆNOST! Oni su favoriti, boriće se za prvo mesto

Košarka

MARINOVIĆ PRED BUDUĆNOST! Oni su favoriti, boriće se za prvo mesto

Podeli vest

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je danas da je Budućnost favorit u predstojećem meču ABA lige, ali je istakao da će se njegov tim potruditi da pruži svoj maksimum

- Suvišno je pričati o Budućnosti. To je jedna od ekipa koje će se boriti za prvo mesto. Sastavljena je od vrhunskih igrača, a vodi je odličan trener. Nalazi se u odličnom ritmu, tako da je pred nama težak zadatak - rekao je Marinović, prenosi klub.

- Nema sumnje, Budućnost je veliki favorit, ali mi moramo probati da se izvučemo iz ove situacije - dodao je trener Borca.

Košarkaši Borca dočekuju u ponedeljak ekipu Budućnosti, u utakmici 13. kola ABA lige.

Foto: Starsportphoto

Marko Marinović u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Čačanski tim u ovaj meč ulazi posle dva vezana poraza i kao 11. tim lige sa skorom 4/8, dok je Budućnost na četvrtoj poziciji sa devet pobeda i tri poraza.

- Iako smo desetkovani zbog povreda, sa igračima koji su na raspolaganju potrudićemo se da pružimo svoj maksimum - rekao je Marinović.

On je naveo da je njegov tim imao dovoljno vremena za pripremu ove utakmice, ali i dodao da "konstantno ima problem manjka igrača".

- To je maler koji nas prati cele sezone. Od 12 seniora koji su u timu, nije se desilo da svi budu na raspolaganju. Teško je napraviti normalan košarkaški trening u takvoj situaciji, pa smo primorani da improvizujemo - rekao je Marinović.

Foto: Starsportphoto

Marko Marinović

On je istakao i da nije potrebna veća pozivnica za navijače od činjenice da Budućnost dolazi u Čačak.

- Reč je o ekipi koja je prva u Evrokupu, a među četiri najbolje u ABA ligi. Nadam se da će sugrađani doći i pomoći nam. Još dok sam bio igrač, a i sad kada sam trener, Čačani su bili šesti igrač Borca - rekao je Marinović.

- Posle 30 godina uspeli smo da dovedemo najbolju regionalnu košarku u Čačak. Zbog toga se nadam da kako vreme bude prolazili, a mi budemo bili sve bolji, da će narod u gradu u velikom broju dolaziti u dvoranu. Pa da se ponovo u regionu priča o Čačku kao o vrućem terenu - zaključio je on.

Utakmica između Borca i Budućnosti na programu je u ponedeljak od 18 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17