• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

02.08.2024

11:01

(UŽIVO, 7. DAN NA OI) BRAVOOOO! Povređena Angelina preskočila 188 cm! Milica ekspresno slavila!

Reuters/profimedia

Olimpijske igre

(UŽIVO, 7. DAN NA OI) BRAVOOOO! Povređena Angelina preskočila 188 cm! Milica ekspresno slavila!

Podeli vest

Pratite u blogu uživo na našem portalu Informer.rs dešavanja tokom sedmog dana takmičenja na Olimpijskim igrama.

Obavezno budite uz nas, a ovo je raspored nadmetanja naših sportista, koji se danas takmiče na prestižnom takmičenju

DANAS NA OI

Petak, 2. avgust

10.00 Milica Žabić - džudo, 78kg
10.15 Angelina Topić - skok uvis, kvalifikacije
19.00 Novak Đoković - Lorenco Muzeti (tenis)
19.05 Letonija - Srbija - basket, 3x3
20.10 Armin Sinančević - kugla, kvalifikacije
22.05 Srbija - Poljska - basket 3x3

 

UŽIVO:

 

11:07 - Oborila je Angeina iz prvog pokušaja lestvicu koja je na visini od 192 cm....

10:54 - Idemoooooooo! Bravo devojko! Ni povreda ne može ništa Angelini, uspela je da preskoči 188 cm! 

10:52 - Sada bolji skok povređene Angeline kojoj je bandažiran skočni zglob, ali opet ruši lestvicu. Ima samo još jedan pokušaj...

 

Foto: Printscreen/RTS

 

 

 

10:44 - Šteta, nije bio uspešan skok. Ruši Angelina lestvicu na visini od 188 cm...

10:43 - Topićeva upravo skače!

10:40 - Evo šta se dogodilo sa Angelinom!

 

 

 

 

 

 

10:36 - Bravooo! Pobeda za džudiskinju Milicu Žabić u prvom meču posle samo 22 sekunde!

 

 

 

 

10:35 - Milica Žabić izašla je na borilište i boriće se sa Italijankom Asjom Tavano! Srećno Milice!

 

Foto: EPA

 

 

 

10:27 - Novinar Infrormera sa lista mesta javlja da su sve atletičarke u opremi, a da je samo Angelina u trenerci i trčkara od boksa do klupice na stazi....

Foto: Informer

 

 

 

10:20 - Kako javlja Mihailo Gligorić, naš izveštač iz Pariza,  deluje da nešto nije u redu sa Angelinom Topić! Na zagrevanju nije uspela da skoči kako treba i zakucala se u lestvicu! Komentator na RTS-u je rekao da Srpkinja neće skakati na 183 cm, a barem je zasad pored njenog imena crtica. Da li preskače tu visinu zbog povrede ili želi odmah na višu nije poznato.

 

 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

09:45  - Jedna od glavnih sportskih tema ovih dana je alžirska bokserka Iman Kelif, koja je biološki muškarac, a nije ostao imun na njen nastup na Olimpijskim igrama ni Nenad Pagonis, srpski bokser, pa je opleo po ovoj takmičarki!

 

09:05 - Ukoliko vam je promaklo, sinoć oko ponoći naciji se obratila strelkinja i zlatna olimpijka, Zorana Arunović.

- Ja, Zorana Arunović, sam prvakinja Evrope, sveta, svetska rekorderka, olimpijska šampionka, poručila je Arunovićeva po sletanju u srpsku prestonicu, a šta je sve rekla, možete pročitati OVDE.

 

Foto: AP PHOTO

 

 

 

09:01 - Najbolji sportista planete, Novak Đoković, mami poglede gde god da se pojavi, a način na koji ga je sinoć gledala lepa skupljačica loptica u Parizu privukao je veliku pažnju javnosti.

 

 

08:45 - Ne sleže se prašina među ljubiteljima sporta zbog bokserke iz Alžira Imane Kelif koja nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu. Kontroverznoj takmičarki je dozvoljeno da se takmiči u ženskoj konkurenciji iako je biološki muškog pola! Sada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije  Kelifove iz detinjstva, koje su takođe pokrenule lavinu komentara.

 

Foto: profimedia

 

 

 

08:40 -  Srpski teniser Novak Đoković muči muku sa povredom kolena zbog koje je jedva smogao snage juče da savlada Stefanosa Cicipasa sa 2:0 u četvrtini finala Olimpijskih igara.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Koliko je veliki sportsmen i pre svega čovek, dokazao je noćas oko ponoći kada se i pored svih problema koje ima oglasio i na svom Instagram profilu javno čestitao Hrvatici Doni Vekić i Kineskinji Ćinven Dženg na plasmanu u finale prestižnog takmičenja.

08:35 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem možete pratiti dešavanja sa Olimpijskih igara u Francuskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Priče o Beogradu: Ćumez pekarnice!
Društvo

Priče o Beogradu: Ćumez pekarnice!

"Po karakteru svome, Beograd je još daleko od industriskih gradova, gde, zbog odlaska na muža i žene, domaći, u kući mešeni i pečeni hlebac, zbog vremenske nemogućnosti da bude izrađen, u masi mora da bude zamenjen kupovnim hlebom. Pa ipak, potrošnja kupovnog hleba u Beogradu je daleko veća nego u drugim našim gradovima koji se u strukturi stanovništva ne razlikuju od Beograda"

02.08.2024

10:41

TV

Džudistima često menjaju pravila! Nemanjin meč je trebalo da bude rešen bacanjem, a ne kaznama! (VIDEO)
Live TV

Džudistima često menjaju pravila! Nemanjin meč je trebalo da bude rešen bacanjem, a ne kaznama! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov slomio se nakon eliminacije sa Olimpijskih igara u Parizu. Najbolji džudista Srbije potpuno neočekivano završio je učešće već u osmini finala. Od evropskog prvaka bio je bolji Teodoris Celidis i tako je Grk prošao u narednu fazu takmičenja u konkurenciji do 90 kilograma, a Majdov je ostao u suzama, pa nije želeo ni da sačeka proglašenje i napustio je borilište bez pozdrava! Ovaj meč i burnu reakciju našeg sportiste komentarisao je Aleksandar Nerandžić iz Džudo saveza Srbije tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

02.08.2024

09:02

Zapadu odgovara da se sukob u Ukrajini produži! Samo Sloveni ginu u ovom ratu! (VIDEO)
Live TV

Zapadu odgovara da se sukob u Ukrajini produži! Samo Sloveni ginu u ovom ratu! (VIDEO)

Koliko bi upotreba američkih F-16 lovaca od strane ukrajinske vojske, kada do nje eventualno dođe, mogla da promeni situaciju na frontu? Da li će oni Rusima predstavljati otežavajuću okolnost u ovom sukobu? Postoji li uopšte aerodrom dovoljnog kvaliteta za poletanje ovih lovaca u Ukrajini? Na ova, ali i na brojna druga ratna pitanja iz sveta, odgovore su davali gosti "Rata uživo" - novinar i ratni reporter Igor Damjanović i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

01.08.2024

22:26

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21