• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2024

22:10

Nož u srce! Selektor Grčke zavapio posle meča sa našim "delfinima"! Krađa!

Tanjug/AP Photo

Olimpijske igre

Nož u srce! Selektor Grčke zavapio posle meča sa našim "delfinima"! Krađa!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu.

Srbija je savladala favorizovanu Grčku sa 12:11,a gol odluke postigao je neverovatnI Nikola Jakšić 1.2 sekunde pre kraja.

Teodoros Vlahos, selektor vaterpolista Grčke, nikako nije mogao da se pomiri sa ishodom meča četvrtfinala a Srbijom.

Vlahos je posle meča bio vidno utučen, što je i normalno posle poraza u poslednjoj sekundi.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

- Ovo je jedan od onih mečeva u kojima ne možete da stvorite razliku. Stekli su prednost golom koji po mom mišljenju nije trebalo da bude priznat, Mandić je bio dve sekunde ispred svih mislim. Naravno da se dešavaju ovakve stvari. Bilo je fer da ovaj meč ode u penale. Ovo je Srbija koju smo očekivali, znali smo da će se boriti do kraja. Nisu nas stavili pod veliki pritisak. Izgubiti golom razlike na tri sekunde pre kraja, kada ste se taman vratili, štetaa. Šteta je što nismo uzeli medalju - rekao je Vlahos i dodao.

- Nije važno ko je protivnik u četvrtfinalu. Srećan sam zbog svojih momaka, imali smo rešenja, pokazali strast. Ipak, poraz je bio pravi ubod u srce. Daćemo sve od sebe za što bolju poziciju obećao je selektor Grčke.

Srbiju u polufinalu u petak čeka meč prtiv Sjedinjenih Američkih Država


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija