• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

02.02.2020

18:57

FUTSALERI SRUŠILI I FRANCUZE! Pobeda naše reprezentacije, sa Španijom za direktan plasman na Svetsko prvenstvo!

Ostali sportovi

FUTSALERI SRUŠILI I FRANCUZE! Pobeda naše reprezentacije, sa Španijom za direktan plasman na Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Futsaleri Srbije pobedili su danas u Nišu Francusku sa 4:2 u drugom kolu Grupe B kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

 

Golove za srpsku selekciju postigli su Stefan Rakić u sedmom minutu, Miloš Simić u 29. minutu, Dragan Tomić u 33. minutu i Ninoslav Aleksić u 40. minutu. U ekipi Francuske precizni su bili Lutin u trećem minutu i Ramires u 23. minutu.

FUTSAL SPEKTAKL U NIŠU! BOJAN PAVIĆEVIĆ: OVA SRBIJA SE NIKOG NE PLAŠI!

Francuzi su na samom startu stigli do prednosti, ali je srpski tim vrlo brzo izjednačio preko Rakića, kojem je asistirao Denis Ramić.

U finišu prvog poluvremena francuska je ostala sa igračem manje, ali srpski reprezentativci nisu uspeli to da iskoriste, pošto Jovan Lazarević u nekoliko navrata nije bio precizan.

Drugi deo igre otvoren je crvenim karton za Stefana Rakića, a nedugo zatim Francuska je povela s 2:1 golom Ramireza.

Foto: Starsportphoto

Ređale su se šanse Strahinje Petrova i Tomića, ali se rezultat nije menjao.

Posle žutog kartona za Nikolu Matijevića, Francuska je imala priliku za gol iz kaznenog udarca, ali je Nemanja Mimčilović uspeo da odbrani.

Samo 12 minuta pre kraja utakmice Srbija je stigla do rezultatskog izjednačenja preko Simića, a potpuni preokret doneo je Tomić.

Veliku priliku imao je Petrov, ali je pogodio stativu, da bi konačan rezultat postavio Aleksić.

Srbija je ovom pobedom zauzela prvo mesto Grupe B, Španija se nalazi na drugoj poziciji, te slede selekcije Ukrajine i Francuske.

U sledećem kolu futsaleri Srbije igraće u utorak protiv selekcije Španije. Pobednik tog meča ostvariće direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija