• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Telegraf

15.05.2019

16:41

VULETIĆ NEMA MIRA, SPREMA TUŽBU PROTIV ZVEZDE! "Odluka o tituli tamo gde nema profesionalnih dizača ruku"

Partizan

VULETIĆ NEMA MIRA, SPREMA TUŽBU PROTIV ZVEZDE! "Odluka o tituli tamo gde nema profesionalnih dizača ruku"

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nikako ne može da se pomiri sa odlukom da se Crvenoj zvezdi prizna titula iz 1946. godine

Crno-beli su nakon odluke skupštine FSS da se i zvanično priznam titula crveno-belima iz 1946. godine odlučili da pravdu potraže na Ustavnom sudu najavljujući tužbu i novi proces.

KRADITE DOK MOŽETE, SMRT ĆE VAS KAZNITI! Potpredsednik Partizana grmeo na čelnike Zvezde!

- Pravni tim FK Partizan će naredne nedelje pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Republike Srbije. Kako je odluka Skupštine FSS pojedinačni pravni i upravni akt, na osnovu Zakona o upravnim sporovima, FK Partizan će sačiniti tuzbu čiji osnov leži u odredbama ZUS-a budući da držimo da u upravnom aktu nije uopšte ili nije pravilno primenjen zakon, drugi propis ili opšti akt, da u postupku donošenja akta nije postupljeno po pravilima postupka i posebno da držimo kako je činjenično stanje nepotpuno, netačno ili nepravilno utvrđeno - kaže za "Telegraf" potpredsednik Partizana i šef pravne službe crno-belih Vladimir Vuletić, koji je burno reagovao još posle odluke.

Verujete li u pravosudne organe?

- Mislim da ce ova tužba biti razmatrana na forumu u kojem nisu unapred donete odluke profesionalnih dizača ruku i da ćemo biti u prilici da skrupulozno, argumentovano i uz puno poverenje u ovu sudsku instancu povedemo jednu pravnu bitku od opšteg interesa budući da ovakav revizionizam istorije i falsifikovanje činjenica i okolnosti važnih za adekvatno odlučivanje nije viđen u sportskom svetu regiona - kaže čelnik crno-belih.

ŠLAG NA ZVEZDINU TORTU! Terzić ponosan nakon priznavanja Zvezdine titule!

Očekujete li da Crvena zvezda podnese zahtev vraćenja titule iz 1986.godine, takozvane "Šajberove titule"?

- Eventualni pravni kontra zahtevi FK Crvena zvezda su, za sada, samo u domenu špekulacija i, po mom misljenju, opšteg pitanja prekluzije. Ako se takav zahtev pojavi, sa zadovoljstvom ću se njime tada pozabaviti - zaključuje Vuletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagreb1945

pre 4 godine

Partizan je osnovan u Zagrebu.Stjepan Bobek i mnogi sto igrali za reprezentaciju NDH su vase legende.Vas prvak iz 1946 je Hajduk Split.A sto se tice Zvezde,pa treba da se pozabave i Sajberovom titulom iz 1986.

AS

pre 4 godine

MISLIM DA TI NEĆEŠ BITI U PARTIZANU SLEDEĆE NEDELJE S'OBZIROM DA SE U NEDELJU SPREMA REVOLUCIJA NA JNA. NAJURIĆE VAS VAŠI NAVIJAČI MOTKAMA DA VIŠE NE ŠIRITE MRŽNJU I SA NJOM PRIKRIVATE VAŠU NESPOSOBNOST DA VODITE KLUB VELIČINE PARTIZANA.

ivan

pre 4 godine

Čuti debeljuco kao da su tebi nešta uzeli. A taj sud bi trebalo po vašem običaju da bude Sud udruženog rada

VV Krmak

pre 4 godine

Krmak. Ko je u Svetu fudbala, uopšte ovaj Vuletić? Pa taj nije šutnuo ni mače sa praga, što bi rekao moj rođak Ljubinko Brngula iz Misače. Ko nam je u vrhu, na svim nivoima, u fudbalu, mi smo, odlični. Gde su proslavljeni asovi, bar kao počasni? Džaja, Moca, ... Ko su Vazura, Mijailović, Vuletić, pa i Terzić? Imamo i mlađe, zaista uspešne sportiste, fudbalere. Pustite profitere, mafiju, menadžere, skaute,... Sve to, lopovi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija