• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2021

11:28

MEDVEDEV NAPENALIO NOVAKOVE HEJTERE! Rus posle poraza očitao lekciju!

Tanjug

Tenis

MEDVEDEV NAPENALIO NOVAKOVE HEJTERE! Rus posle poraza očitao lekciju!

Podeli vest

Drugi teniser sveta Danil Medvedev posle poraza u Parizu od Novaka Đokovića pokazao je će dostojno naslediti Srbina

Danil Medvedev je poveo, ali je Novak Đoković slavio u finalu posle preokreta i domogao se rekordnog 37. mastersa u karijeri.

Rus je posle meča biranim rečima govorio o najboljem srpskom sportisti svih vremenaMedvedev je imao poruku za Novakove "hejtere" koji i dalje ne shvataju šta je to srpski teniser učinio za ovaj sport.

Foto: Tanjug

 

 Ponekad mislim da se Novak ne stavlja u isti kontekst sa Nadalom i Federerom. Ako "hejteri" ne počnu da primećuju šta je uradio i šta će tek uraditi… Možda deset godina pošto se bude povukao to bude slučaj. Novi igrači koji budu došli čitaće članke na Vikipediji i videće da je Novakovo ime svuda. To je bio slučaj sa mnom i sa Samprasom. Bio sam premali da bih ga gledao, ali sam čitao da je bio neverovatan - poručio je Medvedev, koji je posle finala Ju Es opena poručio da je Novak za njega najveći svih vremena.

Medvedev je Đokovića u Njujorku sprečio da se domogne kalendarskog slema i 21. velikog trofeja u karijeri. Znao je šta ga čeka u Parizu. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Znao sam da će pokušati da se osveti, čak i ako meč ne bude isti. Mogao sam da osetim da zaista želi pobedu bez obzira na sve. Nad njim je nemoguće imati bilo kakvu psihološku prednost. Bio je to dobar tenis, a on je bio malo bolji.  Odigrao sam dobar duel protiv jednog od najboljih u istoriji.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Naravno. Tako se prava braća odnose i poštuju. Srbi i braća Rusi na vrh Sveta. Sve čestitke ovoga Sveta.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17