• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.02.2022

12:48

Vesić: Drago mi je što je predsenik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik u Izbornom štabu!

Beograd.rs

Beograd

Vesić: Drago mi je što je predsenik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik u Izbornom štabu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS-a Goran Vesić rekao je danas da ga je predsednik stranke Aleksandar Vučić predložio za zamenika šefa Izbornog štaba naprednjaka


"Za mene je velika čast što je predsenik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik u Izbornom štabu. To je za mene dokaz da mogu da pružim konkretan doprinos da naša stranka pobedi na svim nivoima, od predsedničkih, preko parlamentarnih do lokalnih izbora", izjavio je Vesić za Tanjug nakon što je u društvu premijerke Ane Brnabić obišao radove na rekonstrukciji pozorišta Dadov.

Naveo je da će se kampanja SNS-a oslanjati na prezentaciju dosadašnjih rezultata i vizije budućnosti.

"Pokazaćemo grajanima impresivne rezultate, bez obzira da li je reč o spoljnoj politici, ekonomiji, društvu ili kulturi. I zaista se Srbija nije nikada uspešnije razvijala i s druge strane to će biti naš kredibilitet da damo ljudima viziju o tome kako će se Srbija razvijati narednih godina", rekao je Vesić.

Foto: Beograd.rs

On je istakao da je apsolutno siguran da će Aleksandar Vučić kao predsednički kandidat sve liste SNS-a dobiti apsolutnu većinu, i da će to biti glas građana za rad, razvoj i da Srbija odlučuje o svojoj sudbini samostalno, bez uticaja velikih sila.

"Kada kažemo da je danas prosečna plata u Bepogradu 741 evro, a bila je oko 433 evra 2013, mi sada glasamo da prosečna plata u Beograu 2030. godina bude 200.000 dinara", rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda je dodao je da je u Beogradu otvoreno 170.000 radnih mesta, da je u Srbiji izgrađeno 200 fabrika i da se gradi 12 autoputeva.

"Kada kažemo da ćemo u martu imati između Beograda i Novog Sada voz koji će saobraćati brzinom od 200 kilometara na sat, to znači da je glas za Aleksandra Vučića glas da sutra to imamo i do Niša i do drugih gradova Srbije. Tako da, glasajući za Aleksandra Vučića glasamo za razvoj, što će biti naša osnovna poruka", zaključio je Vesić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Carica Sveta

pre 2 godine

Sve najbolje u izbornoj trci i budućem radu.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set