• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Božić

09.06.2020

14:38

VAŽAN DAN ZA ŠAŠINCE! Darija Kisić-Tepavčević otvorila novu ambulantu u malom mestu kod Sremske Mitrovice!

Vesti

VAŽAN DAN ZA ŠAŠINCE! Darija Kisić-Tepavčević otvorila novu ambulantu u malom mestu kod Sremske Mitrovice!

Podeli vest

U prisustvu meštana sremskog sela Šašinci, ministra Branislava Nedimovića, pokrajinskog sekretara za zdravstvo dr Zorana Gojkovića i gradonačelnika Sremske Mitrovice Vladimira Sanadera potpuno novu ambulantu danas je otvorila dr Darija Kisić-Tepavčević, zamenica direktora Zavoda za javno zdravlje Srbije "Milan Jovanović-Batut"

- Do sada nisam bila u Šašincima i oduševljena sam lepotom ovog sela, gostoprimstvom i toplinom njegovih žitelja. Vrlo sam počastvovana što sam danas baš ja imala tu privilegiju da otvorim novu ambulantu - rekla je dr Kisić, nakon čega je na njihovu molbu usledilo fotografisanje sa meštanima.

Foto: N. B.

Vladimir Sanader je naglasio da se radi o potpuno novom objektu najmodernije opremljenom, koji poseduje sve neophodne uslove za primarnu zdravstvenu zaštitu.

- Grad Sremska Mitrovica uložio je preko sedam miliona dinara u izgradnju ovog objekta površine 100 kvadratnih metara, dok je mitrovački Dom zdravlja u njegovo kompletno opremanje uložio još 700.000 dinara. Šašinci imaju 1.600 stanovnika, a u ovom objektu mesečno se obavi oko 800 pregleda - rekao je Sanader.

Foto: N. B.

Dr Zoran Gojković istakao je da je ključna stvar da je mitrovačka lokalna samouprava sama izgradila novi zdravstveni objekat i naglasio važnost povezanosti i odlične koordinacije sva tri nivoa vlasti. Lokalne, pokrajinske i republičke.

- Svi treba da težimo da nam svima bude bolje, nama, našim porodicama, našim komšijama, našoj zemlji u celosti. Samim tim izgradnja svakog novog objekta, a pogotovo zdravstvenog od izuzetne je važnosti - naglasio je Gojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set