• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2021

07:07

PAPRENO! Nećete verovati koliko košta šolja čaja na Kopaoniku

Ilustracija

Vesti

PAPRENO! Nećete verovati koliko košta šolja čaja na Kopaoniku

Podeli vest

Poznato je da su cene po restoranima na poznatim planinama paprene, međutim malo ko može pretpostaviti koliko košta šolja čaja.

Jedna tviterašica se požalila da je ovaj topli napitak platila čak 350 dinara.
- Čaj 350 dindži. Je*ena topla voda - napisala je tviterašica i pokrenula lavinu komentara.

Pojedini su primetili da je i voda veoma skupa, dok je većina komentarisala da je poznato da su cene na Kopaoniku paprene.

 


Turistkinja, koja se trenutno nalazi na Kopaoniku kaže da je obišla brojne restorane te nam je iz prve ruke otkrila kakve su cene:

 

- Čaj gotovo da ne može da se nađe po ceni ispode 350 dinara. Porcija ćevapa košta i do 1300 dinara, kuvano vino na nekim mestima košta i do 550 dinara, a za dve sarme morate da platiti između 850 i 950 dinara. Šokiralo me je što porcija prebranca sa kobasicom košta više od 100dinara dok se u restoranima u Skadarliji ovo jelo može poručiti za 500, 600 dinara - kaže naša sagovornica.

 

 

Međutim, ona objašnjava da paprene cene ne sprečavaju turiste da hrle na našu najpoznatiju planinu:

- Kopaonik je pun! Skoro je nemoguće je naći smešaj! Noćenje za dvoje košta oko 100 evra, pa naviše. Dnevni ski-pas je 4.300 dinara. Baš je skupo - kaže naša sagovornica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

U Beogradu duplo skuplje ... ko ima kupice ko nema kuka ce ..

Miki

pre 2 godine

Ja ti ne bi naplatio 350, već 500 dinara. Ako imaš devojko za skijanje i uživanje onda imaš i za taj čaj. Malo je glupo da takvi iznose komentare .

Miki

pre 2 godine

Bravo majstore za komentar.. Kop sam po sebi skup i ne moze bas svako da ode i ona kad je vec tamo zali se za 350 dinara. Sto nije ponela filter kesice i kuvalo pa sama spremila i pila. Jbt odes na zimovanje i kukas za cenu caja.. Ili ides i uzivas ili ne ides. U Grčkoj leti nema nista ispod 3 eur pa nikom nista

Žigolo

pre 2 godine

Kad ona ima da plati 4300 rsd za dnevni ski pas i 100€ za prenoćište onda je stvarno licemerno drečati da čaj košta 350 rsd ... To je verovatno jedna od ovih što ide da blokira autoput i ulice i protestuje da u Srbiji ljudi umiru od gladi ...

u čemu je problem

pre 2 godine

U Kragujevcu u običnom restoranu (nije kafić i nema muzike,dan je) espreso kafa i čaj od nane košta 209 dinara.Na Kopaoniku tri puta skuplje.Svašta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set