• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

29.04.2020

17:54

INFORMER: Odričemo se državne pomoći, dajte pare ugroženima!

Društvo

INFORMER: Odričemo se državne pomoći, dajte pare ugroženima!

Podeli vest

Firma 'Insajder tim', izdavač Informera, donela je odluku da se ne prijavi za državnu pomoć koja je omogućena Uredbom o fiskalnim pogodnostima i direktnim davanjima privrednim subjektima u privatnom sektoru u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled posledica bolesti kovid-19. Izdavač Informera, kao i mnoge druge kompanije u Srbiji, trpi veliku štetu u uslovima epidemije koronavirusa, ali kao lider na tržištu, kao ubedljivo najtiražnije i najčitanije dnevne novine u Srbiji odlučio je da se odrekne državne pomoći u vidu isplate minimalaca za zaposlene

Glavni urednik i vlasnik Informera Dragan J. Vučićević poziva sve uspešne firme u Srbiji da učine dodatni napor i odreknu se državne pomoći ako im ona zaista nije neophodna.

- Informeru je po ovoj Uredbi pripadalo 9.110.112 dinara. Mi smo odlučili da se tih, za štampane medije u Srbiji, velikih para odreknemo, jer mislimo da danas svi moramo da pokažemo solidarnost i društvenu odgovornost. Država pre svega treba da pomogne one najugroženije, a mi veliki, mi koji smo lideri na tržištu, naći ćemo način da iz sopstvenih rezervi finansiramo aktuelne gubitke. Pozivam i sve druge uspešne firme da slede naš primer - rekao je Vučićević.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Normalno i ocekivano od informera. Za svaku pohvalu.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija