• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

13.07.2021

13:45

Dečji kutak za igru i druženje! Prokuplje dobilo novo igralište uz podršku NIS-a

Promo

Društvo

Dečji kutak za igru i druženje! Prokuplje dobilo novo igralište uz podršku NIS-a

Podeli vest

Nastavljajući da neguje partnerske odnose sa lokalnim zajednicama, kompanija NIS podržala je projekat izgradnje dečjeg igrališta u Prokuplju. Zahvaljujući partnerstvu grada i kompanije, najmlađi sugrađani Prokuplja od sada u centru grada imaju novi kutak za igru, razonodu i druženje

Igralište je opremljeno savremenim spravama koje su u potpunosti prilagođene deci predškolskog i školskog uzrasta i ispunjavaju sve bezbednosne standarde.

Foto: Promo

Svečanom otvaranju igrališta prisustvovali su Milan Aranđelović, gradonačelnik Prokuplja i Bojana Radojević, direktorka Departmana za maloprodaju u NIS-u.  Događaju su prisustvovali i mališani iz predškolskih ustanova koji su uz druženje sa  članovima Кluba volontera NIS-a i animatorima uživali u novom prostoru za igru.

Foto: Promo

- U ime svih građana Prokuplja i ove lepe dece koja su danas ovde, želim da se zahvalim kompaniji NIS koja je u partnerskom odnosu sa Gradom Prokupljem učestvovala u izgradnji ovog dečjeg igrališta na kome će naša deca provoditi vreme. Prokuplje i kompanija NIS su uložile 3.750.000, 00 dinara za izgradnju ovog objekta, tako da sva deca koja u Gradu traže kutak za igru, upravo ovde će ga i naći. Ovo igralište je danas zvanično otvoreno i čestitam svima na tome - istakao je Milan Aranđelović, gradonačelnik Prokuplja.

Foto: Promo

Bojana Radojević, direktorka Departmana za maloprodaju u NIS-u je istakla važnost ulaganja kompanije u zajednicu i njen razvoj.

Foto: Promo

- Vizija našeg poslovanja usmerena je prema budućim generacijama i upravo je podrška izgradnji ovog dečjeg igrališta u saradnji sa Gradom Prokuplje, jedan od takvih projekata. Istakala bih i to da NIS u ovom gradu ima i biznis delatnosti - tu se nalaze naše dve benzinske stanice „Prokuplje 1“ i „Prokuplje 2“ na kojima je zaposleno 14 ljudi, i kao kompanija usmereni smo na to da deo svog profita izdvajamo za potrebe zajednice - navela je Bojana Radojević.

Foto: Promo

Кompanija NIS već dugi niz godina kroz različite programe ulaže u unapređenje kvaliteta života građana širom Srbije. Od 2009. godine, pod sloganom "Budućnost na delu" kompanija je uložila preko 4 milijarde dinara u brojne društveno odgovorne projekte.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija