• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

03.10.2021

12:28

NIKO VIŠE NEĆE TROVATI NAŠU DECU LAŽIMA O SRPSKOM NARODU! Izborili smo se za istinu!

www.mup.gov.rs

Društvo

NIKO VIŠE NEĆE TROVATI NAŠU DECU LAŽIMA O SRPSKOM NARODU! Izborili smo se za istinu!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da se Srbija "izborila i zaslužila pravo da piše svoju istoriju i ispriča je"

- Niko više nikada neće trovati našu decu lažima o srpskom narodu. Izborili smo se za istinu i pravo da o njoj govorimo - rekao je Vulin prilikom posete snimanju filma "Oluja" u okolini Valjeva, a preneo njegov kabinet.

On je ocenio da je "velika stvar" što nova generacija srpskih umetnika i državnika ne dozvoljava da se "istina o tragediji i stradanju srpskog naroda ne zaboravi i što ćemo na velikom platnu videti istinitu priču o 'Oluji'".

Producent tog filma Vladan Andjelković objasnio je da se film ne bavi političkim kontekstom "Oluje", već "tragedijom srpskog naroda koja je ispričana kroz vizuru običnih ljudi koji su u tom zločinu proterani iz Hrvatske".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danilo i Rošavi

pre 2 godine

Ministar Vulin je od marksiste postao nacionalista, i sad je nacionalsocijalista!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija