• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2021

15:55

ČIČA DRAŽA ODMAH DO RATKA! Uz mural Mladiću, u Njegoševoj osvanuo i mural đeneralu Mihailoviću! /foto/

Tanjug

Društvo

ČIČA DRAŽA ODMAH DO RATKA! Uz mural Mladiću, u Njegoševoj osvanuo i mural đeneralu Mihailoviću! /foto/

Podeli vest

Mural đeneralu Dragoljubu Mihailoviću osvanuo je u Beogradu, tik uz generala Ratka Mladića i vojvodu Živojina Mišića, na samom uglu ulica Njegoševe i Alekse Nenadovića, u strogom centru Beograda - na Vračaru

 

Uz poznat lik generala dodati su i stihovi "Sve su straže, sve su straže...", iz poznate četničke pesme.

Foto: Tanjug

Juče se na zidu pored Mladića ukazao i vojvoda Mišić i to na dan kada je u Velikom ratu vođena velika Kolubarska bitka, ponos srpskih vojnika koji su odneli pobedu u toj bici.

Foto: Tanjug

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 2 godine

Antifa, kako sami sebe vole da nazivaju, a na samom delu potomci Yugo komunista vise nisu u stanju da kontrolisu svoju agresiju. Napisali su "smrt cetnicima" na muralu posvecenom Borislavu Pekicu, osnivacu danasnje Demokratske stranke, inace vrhunskom piscu koji je bio dovoljno antijugoslovenski nastrojen da postane meta potomaka Yugoprofitera. A trajace dotle, dok se potomci zrtava njihovih predaka budu pomirljivo odnosili ka njihovoj agresiji. Onog momenta kada momci koji su crtali murale izdevetaju neke agresivce ili drzava odreaguje na njihovu agresiju, bice manji od makovog zrna. U protivnom antifa ce nam ponovo prirediti "pasja groblja".

kosta

pre 2 godine

Moze Vojvoda Misic, moze Ratko, ali srbin koji je naredjivao da se kolju srbi, e to ne moze, Draza nije nikakav srpski junak, vec izdajica ( eno Arhiv je pun dokumenata na kojima stoje njegovi potpisi za suradnju sa nemcima)

Komsija

pre 2 godine

Pitanje za Aidu Zumance: da li je Draza zlocinac ili heroj? Komunisti ga osudili na smrt, Amerikanci ga odlikovali. Gde je istina?

Zagor

pre 2 godine

Četnik uz četnika,zločinac uz zločinca u zločinačkom društvu i državi...nikakvo iznenadjenje!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija