• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

22.01.2022

09:53

OGLASIO SE NENAD PERIŠ NAKON INFORMACIJE DA JE MATEJ BIO SINOĆ AKTIVAN NA VIBERU

Marko Đoković/društvene mreže

Društvo

OGLASIO SE NENAD PERIŠ NAKON INFORMACIJE DA JE MATEJ BIO SINOĆ AKTIVAN NA VIBERU

Podeli vest

U javnost je dospela informacija da je Matej Periš bio aktivan sinoć na Viberu, a sada je njegov otac otkrio o čemu se radi

Mladić Matej Periš (27) iz Splita, koji je nestao u noći 30. na 31. decembra prošle godine traje već 22 dana, a pojedini mediji preneli su da je njegov Vajber nalog na telefonu bio aktivan sinoć u 21.53 sata.

Ova informacija izazvala je lavinu komentara i teorija o tome da li je mladi Splićanin živ, a njegov otac Nenad Periš objasnio je ukratko za Telegraf.rs o čemu se zapravo radi.

Upoznat sam sa tim od strane policije. Radi se o aktivnostima koje policija sprovodi u sklopu istraživanja svih detalja o ovom slučaju - rekao je Nenad.

Podsetimo, signal Periševog mobilnog telefona, kako je utvrdila istraga poslednji put je lociran kod Velikog ratnog ostrva oko 02.40, 31. decembra.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
draganpavlovic

pre 2 godine

jovana , kakva voditeljka , kak je nije sramota da se pojavi onakva u ozbiljnoj emisiji , ona je samo za zadrugu , zato vise i negledam jutarnji program pinka

sledeća vest

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice
Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice

Uroš Blažić iz Dubone kod Mladenovca priznao je krivicu za masakr koji je počinio 4. maja prošle godine. Na pripremnom ročištu u Okružnom zatvoru u Beogradu, Blažić je izjavio da je "ubijao sve te ljude, ali da ne zna šta ga je obuzelo te večeri". Držeći pognutu glavu tokom celog ročišta, Blažić je izazvao burne reakcije ožalošćenih porodica, koje su mu dobacivale reči poput "ubico".

27.07.2024

08:29

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija