• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2022

09:37

STIGLA NOVA MAŠINA! Ćaletov sin ne prestaje da ŠOKIRA, oduzetu "mečku" zamenio novim autom! NAPRAVIO HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

printskrin/instagram/nikola keljanovic kelja

Društvo

STIGLA NOVA MAŠINA! Ćaletov sin ne prestaje da ŠOKIRA, oduzetu "mečku" zamenio novim autom! NAPRAVIO HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Podeli vest

Nikola Keljanović, poznatiji kao Ćaletov sin ne prestaje da šokira javnost Srbije svojim bahaćenjem

Instagram zvezdi u pondeljak je oduzet "mercedes AMG" jer nije imao tablicu, a farovi su prepravljeni da svetle ljubičasto, što nije dozvoljeno.

Policija je mladom Keljanoviću privremeno oduzela vozilo, međutim njega to nije mnogo zabrinulo, već brže bolje je nabavio novu zver i to samo dva dana nakon što mu je oduzeta "mečka".

 

 

Kako smo već pisali Nikola je zaustavljen u ponedeljak u skupocenom "mercedesu" tokom rutinske kontrole na Novom Beogradu.

- Policajci su tada ustanovili da vozilo nema prednju tablicu, a konstatovano je da su farovi prepravljani i da su ljubičaste boje. Na pitanje policajaca zašto na "mercedesu" nema prednje tablice, vozač je odgovorio da je to takav model. Vozilo je privremeno oduzeto i poslato na kontrolu i vanredni tehnički pregled - objasnio je naš sagovornik.

Foto: Printscreen Instagram/Nikola Keljanović Kelja

Policija privremeno oduzela automobil Keljanoviću

Kako o svim aktuelnim dešavanjima obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama, Ćaletom sinu i ovoga puta nije promaklo da se pohvali novim automobilom "audi a7".

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju novog auta uz natpis: "Stigla nova mašina (Nadam se brzom povratku mečke...)"

Ova objava pokrenula je lavinu komentara:

- Policija spremna za oduzimanje novih kola

- Au, zar već

Ovo mogu samo kriminalci

- Šta je sledeće...- samo su neki od komentara na društvenoj mreži.

Keljanović navodno zarađuje tako što vodi kladioničarsku Instagram stranicu, ali mu je po svemu sudeći glavni izvor prihoda otac, koji ima građevinsku firmu u Nemačkoj, po čemu je i dobio nadimak "ćaletov" ili "tatin sin".

Keljanović je inače poznat po tome što vozi preskupe automobile, a svoje bahate vožnje uglavnom snima.  

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17