• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2022

09:42

NADAM SE DA SAM ISPRAVNO POSTUPILA! Prepiska koja je ozbiljno uzdrmala društvene mreže i podelila ljude! (FOTO)

Shutterstock

Društvo

NADAM SE DA SAM ISPRAVNO POSTUPILA! Prepiska koja je ozbiljno uzdrmala društvene mreže i podelila ljude! (FOTO)

Podeli vest

Jedna prepiska na Tviteru je ozbiljno uzdrmala društvene mreže

Reč je o jednoj tviterašici koja je sa svojim pratiocima podelila malo delikatne poruke.

- Nadam se da sam ispravno postupila - piše u opisu fotografija.

 

 

Devojka je objavila prepisku u kojoj ženi, koja je u drugom stanju, otkriva da je muž vara. Tačnije, on je devojku pozvao na piće i pisao joj kako misli na nju, iako kod kuće ima verenicu sa kojom čeka dete i priprema svadbu.

Anketa

Komentari

Komentari su bili razni. Neki su bili puni podrške i razumevanja za trudnu ženu, neki su hvalili devojku koja je to podelila sa njom, dok su je drugi pak grdili da ne treba da se meša u tuđe odnose i da je to njihova privatna stvar.

- Nisi. Trudnoj ženi ili da to nije ne dolivaš ulje na vatru. A ponajmanje objavijuješ javno prepisku. Niti se nastavljaš sa njim već mu ne odgovoriš ništa.

Foto: Pixabay

- Ne vidim da žena voli da je laže. Pisala joj je, pitala za poruke. Ispravno je postupila. Ženi je sigurno lakše sada kada zna, nego do sada sada kada je sve to samo slutila… trudna se izjedala.

- Apsolutno, jedino gore od toga da ovo vidim trudna da mi lik radi ovo iza leđa i da ne saznam.

- Mislim da nisi. To je njihov problem. Dodatno, trudna je. Mogla si da ga blokiraš i to je to. Mešanje u tuđe živote...

- Ne kapiram, zašto ako ne voliš nekoga ne raskineš.. Nema potrebe za ovim. Zašto ulaziš u vezu uopšte ako ćeš ovako da postupaš. Dobro si ti odradila, bila si iskrena. Trebala si do kraja da ga ložiš i na kraju da ode ona i raskine sa njim kako treba.

- Ako si znala da je trudna, jako si pogrešila.

- Prvo si ušla u konverzaciju sa njim, a onda njegovoj ženi poslala prepisku. Mnogo loše! Mogla si da ga blokiraš i tačka. Ona nek rešava problem s njim, a ne s tobom i tebi sličnim.

Ovo su samo neki od komentara ispod objave ove tviterašice.

Foto: informer.rs

Prvi znak da vas partner vara

- Tri stvari koje najviše potresaju su droga, preljuba i kocka. Ljudi nas zovu kako bi došli do određenih istina u vezi sa najbližima, jer imaju sumnju da nešto ne rade kako bi trebalo. Nažalost, u velikoj većini slučajeva se potvrdi da je njihov strah bio opravdan - izjavio je jednom prilikom Bratislav Bata Petković, najpoznatiji srpski privatni detektiv i otkrio kako im je telefon "usijan" od poziva.

Foto: Printscreen

Bratislav Bata Petković, najpoznatiji srpski detektiv

Preljuba je večita tema. Zbog nje se brakovi ruše kao kula od karata. Da je tako, potvrđuje nam savetnik u detektivskoj agenciji, koga uglavnom zovu žene kada posumnjaju da ih muževi varaju. Klijentkinje su, kaže, u 90 odsto slučajeva u pravu.

- Obično im prvi znak da se nešto dešava "otkuca" - telefon. Ili muž briše poruke ili prekriva ekran ili telefonira iz toaleta i sa terase. Za mlađe ljude nam je dovoljno od tri do pet dana da utvrdimo da li varaju partnerke. Nedavno nam se, međutim, javila žena od 78 godina, kako bi proverila vernost supruga vršnjaka. Mi smo ga locirali sa ženom od 40-ak godina, koja se sa njim viđala zbog novca. Supruzi je prvi signal da se nešto neobično dešava bilo to što je muž počeo češće da se kupa i ništa mu nije ostajalo od penzije - otkrio je tada Petković.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17