• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2022

11:32

NI MAJMUNSKE BOGINJE VIŠE NISU BAUK! Kompanija "Dunav osiguranje“ proširuje osiguravajuće pokriće na sve epidemije i pandemije

Dunav osiguranje

Društvo

NI MAJMUNSKE BOGINJE VIŠE NISU BAUK! Kompanija "Dunav osiguranje“ proširuje osiguravajuće pokriće na sve epidemije i pandemije

Podeli vest

Živimo u burnim vremenima, u kojima su zdravstveni rizici postali globalni problem. Početak decenije obeležila je pandemija kovida 19, i izmenila nam živote preko noći. Postalo je jasno da ćemo sa epidemijama i pandemijama živeti i narednih godina i da su one naša realnost

A mi u „Dunav osiguranju“ razmišljamo proaktivno. Nakon što smo u udarnoj godini pandemije kovida 19, 2020, prvi uvrstili osiguravajuće pokriće od ove teške bolesti u ponudu putnog zdravstvenog osiguranja, najpre kao dodatni a potom i kao osnovni rizik, sada idemo korak dalje. 

Naše osiguranje od ove letnje sezone pokriva ne samo sve postojeće zdravstvene rizike već i sve epidemije i pandemije koje zvanično proglasi Svetska zdravstvena organizacija, uključujući i aktuelne majmunske boginje! Prateći dešavanja i tokove zdravstvene politike na globalnom nivou, želimo da svojim osiguranicima pružimo dodatni kvalitet usluge, te da učvrstimo odnose s njima zasnovane na odanosti i poverenju. Za nas je to neodvojivo od društveno odgovornog ponašanja i poslovanja. Zato imamo privilegiju i obavezu da uvek pružimo više, i omogućimo našim osiguranicima da, uprkos zabrinjavajućim vestima o novim virusima i epidemijama, opušteno i bezbrižno putuju na zaslužene odmore.

Naše putničko zdravstveno osiguranje podrazumeva troškove hitne medicinske pomoći, prevoza, kao i pravnu asistenciju, sa najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra. Vaše je da uživate, a „Dunav osiguranje“ brine o svemu. Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 0800 386 286, kao i na sajtu www.dunav.com, a imate i pravo na popust od 15% za onlajn uplate. 

Putujte bezbrižno! Vaš "Dunav“ je sa vama!

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Priprema za odmor je investicija u sigurnost
Društvo

Priprema za odmor je investicija u sigurnost

Dobra priprema će nam omogućiti bezbedan odmor i sigurnu vožnju. Kako? Pa, imamo prijatelja. Taj prijatelj je ozbiljan i pouzdan. I da, ima ga u raznim gradovima i delovima Srbije. On brine o automobilima, to mu je posao. I obezbeđuje sve što je četvorotočkašu potrebno: servise, tehnički pregled, registraciju vozila, uz posebnu pogodnost otplaćivanja u 12 mesečnih rata.

13.07.2022

13:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija