• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2022

17:10

DOBRO SE DOBRIM VRAĆA! Majka malog Viktora pomaže drugima koji su oboleli od teških bolesti!

printscreen/instagram/viktor.pobednik

Društvo

DOBRO SE DOBRIM VRAĆA! Majka malog Viktora pomaže drugima koji su oboleli od teških bolesti!

Podeli vest

Da se dobro dobrim vraća pokazuje primer porodice dvogodišnjeg Viktora Stanisavljevića, dečaka obolelog od neuroblastoma, za čije lečenje su građani prikupljali novac. Srećom, Viktor je dobio priliku da se besplatno leči u Americi pa je Viktorova majka odlučila da pomogne i drugim porodicama tako što će preusmeriti novac

Naime, Viktorova majka je na svom Instagram profilu podelila vesti koje su pokazale da postoje dobri ljudi. Ona je odlučila da sredstva preusmeri onima kojima su neophodna.

 

 

- Glavni razlog zašto sam htela ovo da podelim jeste upravo VAŠA zasluga. U trenutku kada ste odlučili da pomognete nama, pomogli ste još nekoliko porodica. Većina vas verovatno zna da smo posle tri dana prekinuli prikupljanje sredstava jer su Viktora primili u bolnicu gde će oni snositi troškove lečenja. Kako nisu sva deca te sreće, neopisivo nam je drago što ova sredstva možemo da preusmerimo onima kojima su neophodna. Hvala svima koji su uplatili, poslali sms, podelili, bez vas ovo ne bi bilo moguće - rekla je ova hrabra majka.

Novac će biti preusmeren Ani Miletić, mladoj majci koja je obolela od kancera na mozgu, Todoru Stojanoviću, dečaku koji boluje od epilepsije i respiratorne insuficijencije, i Heleni Gavran, devojčice koja boluje od tumora na malom mozgu. 

Podsetimo, Viktoru je otkriven neuroblastom - maligno oboljenje u kom ćelije raka nastaju u nervnom tkivu nadbubrežne žlezde, nervnih struktura vrata, grudnog koša ili kičmene moždine, a dečaku su pronađene metastaze i to dve u vratu, jedna u lobanji ispod oka i u koštanoj srži što ga svrstava u najtežu 4. kategoriju bolesti.

Na svu sreću, Viktor dobio priliku da se besplatno leči u bolnicu u Memfisu:

 

 

- Preselili smo se pre dva dana na mesto koje ćemo nazivati KUĆOM narednih 18 meseci.

Možete da zamislite Viktorovo oduševljenje kada je video dvorište, park, vozila, guralice.?

Znate već da super napreduje na fizikalnim terapijama, a videćete na snimcima kako uživa.

Toliku želju za hodanjem, trčanjem i igrom mislim da može jedino priroda da probudi -
napisala je Viktorova mama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OTP Banka dobitnik ,,Employer Partner” sertifikata za izvrsnost HR procesa
Društvo

OTP Banka dobitnik ,,Employer Partner” sertifikata za izvrsnost HR procesa

OTP banka Srbija dobitnik je ,,Employer Partner” sertifikata, prestižnog HR priznanja konsultantske kuće ,,Selectio”, koja od ove godine uz partnerstvo sa konsultantskom agencijom ,,HR Xcel” za srpsko tržište, garantuje izvrsnost HR procesa unutar kompanija i potvrđuje kontinuirano ulaganje, modernizaciju i unapređenje iskustva zaposlenih.

15.08.2022

14:43

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija