• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

16.08.2022

10:28

SVAKI ZAPOSLENI U MOZZARTU OD SADA BESPLATNO I U PRIVATNE KLINIKE! Dodatno zdravstveno dobilo gotovo 3.000 radnika u ovoj kompaniji

Promo

Društvo

SVAKI ZAPOSLENI U MOZZARTU OD SADA BESPLATNO I U PRIVATNE KLINIKE! Dodatno zdravstveno dobilo gotovo 3.000 radnika u ovoj kompaniji

Podeli vest

Kao kompanija kojoj je važna dobrobit i potrebe svih zaposlenih, Mozzart je uveo dodatno zdravstveno osiguranje za sve svoje zaposlene, njih gotovo 3.000 u Srbiji. Potpisivanjem ugovora sa Milenijum osiguranjem, lider u priređivanju igara na sreću još jednom je dokazao da zdravlje svi treba da vrednujemo na isti način i da nam je značajna zdravstvena zaštita koju imamo bez obzira da li zaposleni rade kao operateri na uplatnom mestu, programeri, novinari ili direktori sektora

 

“Ovo konkretno znači da je gotovo 3.000 ljudi, koliko trenutno zapošljavamo, dobilo polisu privatnog zdravstvenog osiguranja, kao što će imati i svi naši budući zaposleni, bez obzira na radno mesto na kom počinju sa radom” izjavila je Marija Božović, direktorka sektora ljudskih resursa kompanije Mozzart.

Mozzart on LinkedIn: #budipobednik #mozzartbet

Uvođenjem ovog benefita za sve zaposlene kompanija Mozzart još jednom dokazuje na delu brigu o zaposlenima i njihovim potrebama uz nastojanje da i u ovom domenu bude ono što i jeste – lider. Sa dodatnom zdravstvenom zaštitom za sve postojeće i buduće zaposlene kompanija obezbeđuje da se svako od zaposlenih na svom radnom mestu oseća cenjeno, zadovoljno i motivisano kako bi ispunio sve zadate ciljeve.

Osim dodatnog zdravstvenog osiguranja, kompanija Mozzart svoim zaposlenima nudi pregršt benefita počev od toga da radna nedelja traje  radna nedelja od 38 časova, tu su i dodatni dani godišnjeg odmora shodno definisanim kriterijumima, plaćena rekreacija (teretane, fudbal, košarka, kuglanje) ali i rekreacija i tokom radnog vremena u teretani u okviru zgrade bez obaveze nadoknade radnog vremena, nagradna takmičenja, pokloni za decu zaposlenih, tim bildinzi, posebne pogodnosti i popusti u partnerskim kompanijama.

Foto: Promo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zzz

pre 1 godinu

... kladionice, rak rana ovog drustva... koga briga za ovo inace?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija