• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2022

13:35

Domaće gorivo - sve što je potrebno vašem automobilu!

Zastitnik potrosaca

Društvo

Domaće gorivo - sve što je potrebno vašem automobilu!

Podeli vest

Veliki broj ljudi sa svojim automobilom uspostavi neku vrstu „veze“. Nisu retki nadimci za vozila, kao ni izjave poput onih da neko živi u kolima. Upravo zato, vozači žele da svom četvorotočkašu što više produže „životni vek“ i da dugo uživaju u autu na koji su navikli.

Jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba misliti kada je u pitanju auto, jeste koje gorivo koristimo. Gorivo direktno utiče na rad i trajanje motora i zato je važno da bude odgovarajućeg kvaliteta.

Tako je NIS u kreiranje goriva uložio decenije rada, kako kroz obuku zaposlenih koji rade na njegovom razvoju, tako i kroz najmoderniju tehnologiju obrade i sistem transporta koji ne utiče na opadanje kvaliteta.

Gorivo koje se toči na svim NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama prolazi kroz veoma strog sistem kontrole, godišnje se izvrši preko 180.000 ispitivanja goriva kako bi se otklonila i najmanja sumnja da do potrošača ne dolazi proizvod najkvalitetnijeg sastava. Analize uključuju 400 različitih ispitnih metoda, a posebna pažnja se posvećuje kontroli kvaliteta u cisternama nove generacije.

Procenjuje se da gorivo na kvalitetu najviše gubi upravo u transportu, pa je kompanija uvela najsavremenije cisterne koje omogućavaju najmanje moguće opadanje kvaliteta u procesu dolaska do benzinskih stanica.

Da gorivo NIS-a zaista pozitivno utiče na performanse automobila dokazano je i studijom Mašinskog fakulteta koja je pokazala da gorivo kompanije NIS omogućava odličnu efektivnu snagu motora sa niskom specifičnom efektivnom potrošnjom goriva, a uz smanjenu emisiju nesagorelih ugljovodonika i oksida azota.

Potrošači su prepoznali kvalitet domaćeg goriva i ukazali poverenje kompaniji čiji program lojalnosti „Sa nama na putu“ broji više od milion članova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija