• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2023

19:45

VIKENDICA PORED SAVE SAMO 8.500 EVRA?! Pravi je "pecaroški raj", a kupcu sledi i BONUS

printscreen/facebook

Društvo

VIKENDICA PORED SAVE SAMO 8.500 EVRA?! Pravi je "pecaroški raj", a kupcu sledi i BONUS

Podeli vest

Na društvenim mrežama, posebno Fejsbuku, grupe u kojima ljudi na prodaju nude svoje nekretnine bez posrednika, pune su ponuda što je i uobičajeno sa dolaskom proleća kada se povećava interesovanje za razgledanjem i prometovanjem nekretnina.

Kupci su u stalnoj potrazi za najjeftinijim i najisplativijim rešenjem pa je tako na mrežama pažnju privukla ponuda jednog Dalibora, koji pecaroški raj koji se prostire na četiri ara, 500 metara od Save, nudi za 8.500 evra.

Vikendica je, prema njegovim rečima, montažno-demontažna! Kao bonus navodi da u cenu ulazi i 12 voćki koje već rađaju, kao i to što je blizu vode "pa ko voli da šeta i uživa ima i pumpu za vodu i panel za struju - uredni papiri 1/1. Cena 8.500€".

Foto: printscreen oglas

Daliborov oglas

Najjeftinije građevinsko zemljište nalazi se nadomak prestonice 

Plac od 14.800 metara kvadratnih (148 ari) nalazi se na Trešnji kod Avale sa desne strane magistralnog puta, udaljen oko 100 metara.

Plac je na padini, sa prilaznim putem, a moguća je i prodaja manjih površina.

Primer jeftine kuće

U naselju Sajan nadomak Kikinde na prodaju je paorska kuća sa velikim dvorištem površine 305 metara kvadratnih.

Kuća se prodaje po ceni od 6.500 evra, što je zaista povoljno.

Ovako izgleda unutrašnjost jeftine vikendice koju nudi Dalibor!

A evo kako izgleda spolja.

Foto: printscreen oglas

Vikendica koja se prodaje za 8.500 evra

Nakon što je oglas postavljen na Fejsbuku, korisnici drušvene mreže su se odmah zainteresovali i nema sumnje da će vikendica brzo da "ode".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija