• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.04.2023

07:41

PRAVI PROLEĆNI DAN U SRBIJI! Temperatura i do 22 stepena, a u ovim delovima zemlje pljuskovi i grmljavina

Informer.rs

Društvo

PRAVI PROLEĆNI DAN U SRBIJI! Temperatura i do 22 stepena, a u ovim delovima zemlje pljuskovi i grmljavina

Podeli vest

U Srbiji danas pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost i toplo, a kiša i kratkotrajni lokalni pljuskovi ponegde praćeni grmljavinom povremeno se očekuju na jugozapadu, jugu, jugoistoku i istoku zemlje.

Jutarnja temperatura od 5 do 10, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Vetar slab do umeren severozapadni.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost i toplo. Vetar slab do umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 9, a najviša dnevna oko 21 stepen.

Vremen narednih dana u Srbiji

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote, 29. aprila, u nedelju toplo sa dužim sunčanim intervalima i najvišom dnevnom temperaturom od 21 do 23 stepena.

Kiša i kratkotrajni lokalni pljuskovi biće ređa pojava i očekuju se uglavnom u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije.

U prvoj polovini sledeće sedmice u svim predelima nestabilno, sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom i sa uslovima za lokalno veću količinu padavina. Od utorka svežije, a postepena stabilizacija vremena očekuje se od četvrtka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija