• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2023

22:28

SKANDAL ZBOG OSUĐIVANOG KRIMINALCA! Kristijan Golubović posetio osnovnu školu, seo za katedru - reagovalo Ministarstvo prosvete, roditelji i cela javnost! (VIDEO)

printscreen

Društvo

SKANDAL ZBOG OSUĐIVANOG KRIMINALCA! Kristijan Golubović posetio osnovnu školu, seo za katedru - reagovalo Ministarstvo prosvete, roditelji i cela javnost! (VIDEO)

Podeli vest

U osnovnoj školi "Đura Jakšić" u Beogradu zabeležen je snimak koji je razbesneo mnoge roditelje, ali i zbog koga je reagovalo Ministarstvo prosvete, a na njemu se vidi kako Kristijan Golubović sedi za stolom za nastavnike, dok su ispred njega u klupama đaci obučeni u crne majice.

Golubović se na svom Instagram profilu pohvalio snimkom koji je nastao tokom posete ovoj osnovnoj školi.

Uz video stoji natpis "Vaš omiljeni profesor", a takođe se može čuti i uzvikivanje: "to je čuvena učionica sa decom sumnjivog rasta", "degenerici", kao što se može videti i da pokazuje svoje cipele i govori "pazi šimika i bela čarapa, ovo nema nigde".

 

 

Reagovalo Ministarstvo prosvete

Ministarstvo prosvete zatražilo je od prosvetne inspekcije da hitno izvrši nadzor u OŠ "Đura Jakšić" u Rakovici, nakon saznanja da je u toj školi sniman spot u kome učestvuje Kristijan Golubović.

Crni Cerak: To je snimanje spota, nije nastava, roditelji su dali dozvolu

Muzički sastav Crni Cerak odmah po objavljivanju snimka i reagovanja u javnosti objavio je na storiju svog instagram profila da se učionica koristila za potrebe snimanja spota, te da su za to dobili dozvolu od roditelja.

Šta kažu u osnovnoj školi "Đura Jakšić"

- Mi imamo nastavu samo u jutarnjoj smeni, poslepodne nema nastava. Ta deca koju vidite na snimku, nisu đaci naše škole. Pouzdano znamo da su roditelji dali dozvolu za to. Takođe, nismo bili upućeni da će Kristijan Golubović glumiti u spotu - odgovorili su iz ove škole za Telegraf.rs.

Zbog Golubovićeve posete osnovnoj školi "Đura Jakšić" mnogi roditelji iskazali su zabrinutost i ljutnju budući da je Kristijan bivši kriminalac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 1 godinu

Mislim da nijedna država u svetu preko javnih medija ne promovira ovakve monstrume, kriminalce, robijaše, nasilnike. Ali u Srbiji to se nažalost dešava i traje već godinama. Glavni generator ovakvih promocija su zadruge i javni mediji. Nažalost država to očigledno odobrava. Rezultati i posledice će osetiti cela država.

Informator Vučićevog kartela z

pre 1 godinu

Moralni bogalji, novinari iz ANUSa (Aleksandrovog Novinarskog Udruženja Srbije), besomučno reklamiraju kriminalce poput mladog Šijana, Kristijana Golubovića, familiju Željka Ražnatovića, Milovana Bojića, itd.

Milja

pre 1 godinu

Ministarstvo reaguje! Da li je moguce? Na celu ministarstva je covek koji se sedi sa kriminalcima i ubicama, objavljeno u novinama!!!

Normalac

pre 1 godinu

Sada "osuđivani kriminalac" a godinama do juče deformer ga zove "Kiki"? Ej, Kiki!! Sada kada ste videli reakcije pa se ograđujete, smradovi udbaški. Za trulež od nemorala koji širite već 10 godina direktno ste odgovorni. Gorećete u paklu svih svojih zlodela, gadovi udvorički, bednici podguzni.

TT

pre 1 godinu

Osudjivani diler heroina od koga umiru ljudi u skoli sa decom, lepa slika Srbije. Direktoru lepo ostavka pa neka "ne zna" i dalje!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija