• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2023

17:13

Srpkinja izvadila kolač iz torbe na plaži u Grčkoj! Preseo joj kada je prišao mali Grk

Pixabay

Društvo

Srpkinja izvadila kolač iz torbe na plaži u Grčkoj! Preseo joj kada je prišao mali Grk

Podeli vest

Turisti iz Srbije ove sezone imaju veliki broj primedbi na usluge u Grčkoj na plažama, pojedini se žale na cene ležaljki, pojedini što im je zabranjeno da prže hrane u smeštaju, a pojedini se žale i na to što je na plaži zabranjeno da se jede!

Jedan par iz Srbije boravio je na godišnjem odmoru u Grčkoj, a doživeli su jednu neprijatnost na plaži.

- Stigli smo u Toroni, odemo na plažu, pitamo koliko koštaju ležaljke, a mlada Grkinja kaze 50 evra za dve ležaljke i suncobran, ležaljke se ne naplaćuju ali morate da konzumirate piće do 50 evra - počela je svoju ispovest jedna žena u grupi "Live from Greece" i dodala:

- Kažem mužu da bežimo odavde, a najiskrenije plaža i nije bila nešto ekstra, tako da pitali smo pored i tamo je koštalo 20 evra.

 Ona i suprug su se smestili, ona je uzela iz torbe da pojede jedan kukis kolač.

- Dođe mali Grk oko 17 godina i on meni kaže da nije dozvoljeno na plaži da jedem bilo šta, ja sam se naravno iznervirala i rekla mužu koji priča savršeno Grčki i on se baš iznervirao i svašta je rekao malom Grku, da to nije u redu što sam pojela samo jedan kolač, a platili smo piće u roku dva sata 25 evra - napisala je ona.

Kako je navela dečko je počeo da se izvinjava, ali da mu gazda restorana i plaže nalaže da tako postupa.

- Mnogo sam se iznervirala iskreno, radila sam u Grčkoj godinama u sezoni i nikad mi se nije dogodilo ovakvo ponašanje, šta mislite dali je ovo normalno - upitala se ona.

Jedna korisnica navela je da su ona i njen supurg upravo zbog toga kupili dve stolice i suncobran.

- Više se plate ležaljke nego smeštaj, majko milo - navodi se u jednom od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija