• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

11:57

OPPO uređaji stižu u Srbiju: Prva tri meseca ekskluzivno u mts paketima

MTS

Društvo

OPPO uređaji stižu u Srbiju: Prva tri meseca ekskluzivno u mts paketima

Podeli vest

Kompanija OPPO, koja je globalno među četiri najveća proizvođača pametnih uređaja, od danas je prisutna na tržištu Srbije putem saradnje sa najpouzdanijom mobilnom mrežom u Srbiji - mts.

Mobilni uređaji ovog proizvođača u naredna tri meseca biće dostupni isključivo u okviru mts ponude. 

Mts uvek nastoji da svojim korisnicima pruži najbolje iskustvo mobilnih komunikacija, čemu će svakako doprineti i jedinstveni pametni uređaji kompanije OPPO. 

Foto: MTS

 

Korisnici će u okviru mts paketa moći da se opredele za neki od modela iz bogate OPPO ponude, kao što su Reno10 i Reno10 Pro iz serije Reno, koju karakteriše vrhunski vizuelni doživljaj i unapređeno iskustvo fotografisanja portreta, ili pristupačnih modela iz serije A, koja nudi značajna poboljšanja u vidu brzog punjenja, brzih performansi i ultra-tanki, retro dizajn.

OPPO pametni uređaji, među kojima su i modeli A38, A58, A78 i A98 u više jedinstvenih boja, nalaze se u okviru mts ponude tarifnih paketa po ceni već od 1.100 dinara mesečno.  

Foto: MTS

 

OPPO je jedan od vodećih globalnih brendova pametnih uređaja. Pored pametnih uređaja, OPPO svojim korisnicima pruža i ColorOS operativni sistem i internet usluge kao što je OPPO Cloud.

OPPO posluje u više od 60 zemalja i regiona, a više od 40.000 zaposlenih posvećeno je stvaranju boljeg života za kupce širom sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija