• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2024

09:40

Šta sve možete za 38 evra...možda odmor u Grčkoj? Pogledajte "smeštaj" na Halkidikiju kakav niste očekivali

Pixabay, PngWing

Društvo

Šta sve možete za 38 evra...možda odmor u Grčkoj? Pogledajte "smeštaj" na Halkidikiju kakav niste očekivali

Podeli vest

Leto, obala mora, priroda, zrikavci... Bez struje i vode, sa hemijskim toaletom, koji treba i čistiti - "sve" za 38 evra dnevno, šta biste više za taj novac?

Možda vas podseća na skeč iz popularne serije, ali u pitanju je stvaran oglas na platformi za izdavanje smeštaja.

Poslednjih godina veliki je broj onih koji letovanje organizuju potpuno samostalno, smeštaj pronađu recimo preko neke od popularnih platformi, te krenu svojim automobilom ili drugim prevozom i letuju bez posredstva agencije.

Sve to podrazumeva dobru pretragu i proveru smeštaja, a tada nailazite na zaista raznovrsne ponude, posebno kada je sezona maltene već počela i izbora je sve manje.

U jeku potrage za letnjom destinacijom i smeštajem, oni koji to nisu uradili mesecima unapred, sada mogu naići na vrlo "zanimljive" ponude.

Tako možete naići i na ponudu da svoj odmor provedete spavajući u jedrilici na parceli bez struje i vode, dok se za fiziološke potrebe koristi hemijski toalet koji naravno morate redovno i čistiti.

Lokacija ovog "smeštaja" je na Sitoniji, drugom prstu Halkidikija, u blizini Agios Nikolaosa, a kako je naveo domaćin, ovo je smeštaj za one koji su "romantičnog i avanturističkog duha", a detaljan opis i slike možete videti u oglasu.

Ono što on izdvaja kao prednost kada je ovaj smeštaj u pitanju jeste blizina obale mora kao i priroda koja okružuje prostor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija