• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

01.07.2024

13:35

Primamljiva ponuda kvizomana Vuka i njegove žene Mišel: "Radili bismo zajedno, po ceni jednog"

printscreeen instagram

Društvo

Primamljiva ponuda kvizomana Vuka i njegove žene Mišel: "Radili bismo zajedno, po ceni jednog"

Podeli vest

Zanimljiva ponuda poznatog kvizomana im njegove supruge zapalila je mreže.

Poznati užički kvizoman, psiholog Vuk Ristović i njegova izabranica Mišel nedavno su se venčali, a uskoro planiraju i prinovu. Lepe vesti potvrdila je Mišel koja je na jednoj Fejsbuk grupi otkrila njihove planove za budućnost, te i da bi za to voleli da se valjano pripreme.

Naime, Vuk i njegova supruga došli su na ideju da pre nego što dobiju svoje dete, čuvaju tuđu kako bi se što bolje pripremili za ulogu roditelja.

Kao svoje glavne adute navela je to što je ona doktor medicine i uskoro kreće na specijalizaciju, a Vuk psiholog po profesiji, te da ih to čini još prikladnijim za čuvanje dece.

"Takođe, bili bismo prikladni i u edukativnom smislu, moj muž je veoma obrazovan, verovatno ga znate i sa kvizova, tako da bi mogao dosta znanja da prenese. Veoma je smešan i zanimljiv deci", dodala je ona.

Foto: facebook.com

 

 

Mišel je istakla i da se ona i Vuk ne susreću prvi put sa čuvanjem dece, te da su se u poslednjih godinu dana bavili ovim poslom, ali u Užicu.

"Imamo preporuke određenih roditelja koje Vam mogu poslati. Sada ćemo uglavnom biti u Beogradu, pa bi nam to bilo novo mesto rada na ovom polju", objasnila je.

Ona i Vuk su roditeljima dali i odličnu ponudu, koju bi retko ko mogao da odbije.

"Radili bismo zajedno, i to po ceni jednog, oko opštine bismo se dogovorili, živimo na Dorćolu, ali naravno dolaze u obzir i drugi delovi grada. Sa radom bismo mogli krenuti od prvog jula", otkrila je ona.

Njena objava izazvala je more reakcija, a komentari su se samo nizali.

"Ja ako Vam dam svoju decu i na 3h odustali bi od ideje da imate dete", "Kako lep oglas", "Nisam roditelj, ne čuvam decu, ne znam čak ni kako sam u ovoj grupici, aliii vaša objava me je oborila sa nogu", glasili su smao neki od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija