• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

10.07.2024

15:13

Kako i gde u Novom Sadu da se zagrejete za EXIT?

Shutterstock

Društvo

Kako i gde u Novom Sadu da se zagrejete za EXIT?

Podeli vest

EXIT, jedan od najpoznatijih muzičkih festivala u Evropi, svake godine donosi uzbuđenje, muziku i nezaboravne trenutke na Petrovaradinskoj tvrđavi. Mnogi dolaze na festival da bi čuli svoje omiljene izvođače, ali i da bi bili deo četvorodnevne festivalske euforije koja se danonoćno širi ulicama Novog Sada.

Imajući ovo u vidu, u nastavku donosimo predloge mesta na kojima možete naći dobar provod, koktele, muzičke nastupe i atrakcije pre nego što se prepustite čarima glavnog programa na tvrđavi.

Štrand 

Jedan od najboljih načina da započnete dan je poseta Štrandu, popularnoj novosadskoj plaži smeštenoj na obali Dunava, koja je tradicionalno tokom trajanja festivala i mesto na kojem se nalazi omiljeni festivalski smeštaj, EXIT kamp. EXIT kamp donosi jedinstveni doživljaj o kome svake godine priča na hiljade mladih ljudi iz celog sveta, a ove godine biće otvoren od 9. do 16. jula. Na Štrandu možete uživati u kupanju ili se opustiti sunčajući se. Za one koji vole aktivniji provod, dostupni su različiti sportovi na vodi, kao što su veslanje, vožnja pedalina i jet ski. Takođe, tu je i mnoštvo kafića i barova u kojima možete ispijati svoje omiljene koktele, đuskati, družiti se sa svojom ekipom ili upoznati neke nove ljude.

Dnevne žurke u gradu

Od četvrtka do nedelje od 18 do 21h, posetioci će imati priliku da uživaju u “Tropical Pearls” žurkama. Ove žurke koje organizuje brend IQOS u četiri kafića u Novom Sadu odlična su prilika da uživate u sjajnoj muzici i atmosferi i pre nego što stignete na tvrđavu.

Zagrevanje počinje u četvrtak, kada će kafić Korpa ugostiti DJ Yelisavetu, koja će svojim energičnim setovima pripremiti posetioce za noćne avanture. Nakon toga, petak donosi nezaboravne ritmove u kafiću Vremeplov sa DJ Deaf In Mini, gde će se prisutni vratiti u prošlost uz evergreen hitove prožete modernim zvukom.

Subota je rezervisana za DJ Fanatika u kafiću Teglica, gde vas osim dinamičnih ritmova očekuje i osveženje, sladoled od marakuje i nane nastao kao deo posebne saradnje između vlasnice renomiranog beogradskog restorana Salon5a, Anđele Risimić i brenda IQOS.

Nedelja je namenjena opuštanju uz chillout setove DJ Gorana Starčevića u kafiću Pauza. Ovo je savršen način da se regenerišete i pripremite za poslednje noćne žurke na festivalu.

IQOS TogetherX House stejdž – kruna noćnog provoda

Kada padne noć, ne propustite IQOS TogetherX House stejdž na tvrđavi. Ovo će biti centralno mesto za ljubitelje house muzike i multi-senzorna iskustva. Uz internacionalne DJ-eve kao što su Antdot, Fabrizio Marra, Alex Wann, Sasson, Apache, Mount Rouge, Sparrow & Barbossa, Maxi Meraki, Djeff i Kitty Amor, posetioci će moći da uživaju u jedinstvenoj atmosferi. Vizuelni spektakli, umetničke instalacije i osvežavajući kokteli sa ukusom marakuje dodatno će aktivirati sva čula, čineći TogetherX House stejdž omiljenom destinacijom za sve koji traže nezaboravnu zabavu na EXIT festivalu.

Podsećamo, EXIT 2024 nije samo muzički festival, već i događaj koji, zajedno sa svojim partnerima, podstiče posetioce da prave bolje odluke. U skladu sa time, EXIT prvi smoke-free festival u regionu na kojem nema prodaje klasičnih cigareta, već samo bezdimnih alternativa. Tradicionalno pušenje nije zabranjeno, ali EXIT nastoji da ljude motiviše da kažu "ne" duvanskom dimu ili da makar smanje rizike ove loše navike.

*IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52