• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2024

12:40

Skuvaćemo se! Iz dana u dan sve toplije, a evo kada nas očekuje totalni obrt

Shutterstock

Društvo

Skuvaćemo se! Iz dana u dan sve toplije, a evo kada nas očekuje totalni obrt

Podeli vest

U Srbiji će u sredu, 31. jula, biti sunčano i toplo vreme, ujutru sveže, dok će duvati slab i promenljiv vetar, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Najniža temperatura biće 18, a najviša 30 stepeni.

U Beogradu će biti sunčano i toplo, dok će se temperature kretati od 15 do 32 stepena.

U narednih sedam dana u Srbiji će vreme biti sve toplije, samo se u petak i subotu očekuje lokalni razvoj oblačnosti i pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Početak avgusta doneće veoma toplo vreme sa temperaturama iznad 30°C, često i preko 35°C. Prva dekada avgusta biće vrlo topla, ali ne toliko intenzivna kao prethodni talas. Očekuje se uglavnom suvo vreme, sa mogućim pljuskovima ili olujama nakon 4. avgusta.

Avgust će doneti između 20 i 25 tropskih dana u Srbiji, dok će Beograd imati do 25 tropskih dana, sa temperaturama koje prelaze 35°C. Očekuje se oko 15 tropskih noći u Beogradu, što je znatno iznad proseka.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija